Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Focuri de arma in traficul bucurestean

Focuri de arma in traficul bucurestean

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Sambata noapte in jur de ora 23, un conflict a inzbucnit intre un conducator auto si un taximetrist, primul folosind un pistol cu bile pentru al intimida pe cel din urma.

Locuitorii strazii Austrului din Sectorul 2 au anuntat politia ca in apropiere de intersestia cu str. Mecet, pe baza unui conflict spontan privind neacordarea prioritatii in trafic , s-a folosit o arma cu bile de catre conducatorul unui BMW negru, impotriva unui taximetrist.

La sosirea politiei in zona erau peste 20 de masini de taxi care venisera la solicitarea colegului lor, acesta anuntand prin statie ca a fost atacat cu un pistol cu bile de alt conducator. Atat masina de taxi cat si BMW-ul negru nu mai erau prezente la locul faptei iar in apropiere au fost gasite cinci tuburi de cartuse de calibru 9mm, de la proiectile cu bile.

In urma cercetarilor politistii au stabilit faptul ca pe fondul neintelegeri in trafic intre conducatorul taxiului si cel al BMW-ului, acesta din urma a coborat din auto, blocand accesul primului, totodata injurandul si amenintandul. De frica taximetristul a solicitat sprijin prin statia de emisie-receptie unor alti taximetristi, colegi ai sai, care au sosit la fata locului la scurt timp.

Intre colegii taximetristului si cel al BMW-ului a avut loc un schimb de replici, iar acesta din urma scos un pistol cu gaze sau aer comprimat, pe care l-a indreptat impotriva acestora si a tras mai multe focuri, in urma carora unul dintre taximetristi a fost ranit la buza superioara.

 Politistii l-au identificat pe cel care a tras, dar acesta disparuse de mult,  familia lui  declarand ca el este plecat in provincie inca pe vineri si nu avea cum sa fie partas la cearta cu taximetristii, acestia fiind de fapt cei care au folosit pistolul cu bile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult