Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Focuri de armă la Constanţa

Focuri de armă la Constanţa

scris de C.S.
29 afisari

Mai multe focuri de armă au fost trase de polițiști pentru prinderea, în noaptea de duminică spre luni, a unor indivizi suspectați de furturi din locuințe, în timp ce mașina acestora a fost urmărită de polițiști între localitățile Eforie Nord și Agigea.

politie impuscaturiUnul dintre suspecți, din municipiul Constanța, recidivist, a fost reținut și continuă audierea acestuia de către anchetatori.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un echipaj auto mixt format din polițist și jandarm, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a încercat oprirea pentru control a unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. Șoferul acestuia a demarat însă în trombă, iar în timpul urmăririi au fost trase 12 focuri de avertisment și în direcția mașinii de către jandarm și alte șase focuri, în direcția autovehiculului, de către polițist.

Urmărirea s-a încheiat când mașina suspecților a fost acroșată de cea a poliției și scoasă în afara carosabilului.

Unul dintre indivizii din autoturism a fost prins, ceilalți reușind să fugă.

Ceilalți fugari sunt căutați acum de oamenii legii, care nu exclud varianta ca aceștia să fi fost răniți în timpul urmăririi. Tânărul ajuns pe mâna polițiștilor este Remus Arvatu, un recidivist în vârstă de 28 de ani. El a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni, după ce a fost condamnat pentru furturi și tâlhării.

În 2007, Remus Arvatu a atacat cu o bâtă un polițist din Agigea. Și atunci agentul a folosit arma din dotare pentru a-l prinde pe agresor, însă judecătorii constănțeni au decis să-l cerceteze în stare de libertate. Doi ani mai târziu, Arvatu a atacat cu un cuțit un bărbat, iar apoi l-a jefuit.

După aceste fapte, tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Noaptea trecută, el a fost dus la audieri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult