Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fost candidat la Preşedinţie reţinut de Poliţie

Fost candidat la Preşedinţie reţinut de Poliţie

scris de Ziua Veche
4 afisari

Ninel Potârcă, fost candidat la Preşedinţie, a fost reţinut pentru 24 de ore, luni seara, de poliţia din Gorj, sub acuzaţia de evaziune fiscală. Potârcă a fost reţinut într-un dosar de evaziune fiscală cu firme ce se ocupau de colectarea fierului vechi.

Surse din Poliţia Gorj au susţinut că Potârcă este cercetat în mai multe dosare de evziune fiscală, estimându-se că a prejudiciat statutul cu o sumă astronomică. Zeci de poliţişti au păzit sediul Parchetului Judeţean Gorj din cauza numărului mare de romi veniţi odată cu Ninel Potârcă pentru a-l susţine, a anunţat Realitatea tv. Reţinerea lui Potârcă, alături de un nepot al său, a venit în urma unei razii de proporţii în cartierul romilor din Târgu Jiu. Procurorii vor cere astăzi mandat de arestare preventivă pe 29 de zile. Ninel Potârcă a candidat în 2009 ca independent şi ca reprezentat al etniei romilor, la Preşedinţia României.

0 comentariu

escu 28-05-2010 - 01:51

Jidanii se asprijina reciproc!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult