Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fost director al Petromservice reţinut pentru spălare de bani

Fost director al Petromservice reţinut pentru spălare de bani

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Omul de afaceri prahovean Mihai Sorin, fost director general al Petromservice, a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, la Ploieşti, fiind suspectat de spălare de bani într-un dosar în care ar fi vizate alte patru persoane, între care un preot, afirmă surse judiciare.

Mihai Sorin, fost director general al Petromservice până în anul 2008, ar fi înfiinţat, în perioada 2003 – 2007, mai multe socităţi comerciale pe numele său sau ale unor apropiaţi, susţin sursele citate de Mediafax. Aceste firme aveau contracte cu Petromservice, căreia îi livrau diferite produse sau servicii la preţuri supraevaluate, în dauna acţionarilor şi a statului, afirmă sursele menţionate. Una dintre acuzaţiile din dosar este legată de firma Serapis, condusă de soţia omului de afaceri, firmă profilată pe servicii de curăţenie, care, potrivit anchetatorilor, ar fi executat lucrări de dezinsecţie la Petrom şi Petromservice, la preţuri supraevaluate. De asemenea, o altă acuzaţie este legată de modul în care o parte dintre firmele coordonate de Mihai Sorin şi de apropiaţii acestuia primeau sponsorizări. Mihai Sorin este suspectat de spălare de bani, delapidare şi constituire de grup infracţional. Reprezentanţi ai Poliţiei au confirmat că joi dimineaţă au avut loc descinderi la locuinţa din Ploieşti a lui Mihai Sorin şi că acesta a fost reţinut. Mihai Sorin deţine un post de radio la Ploieşti şi are mai multe afaceri legate de comerţ în judeţul Prahova.

0 comentariu

FORESKIN 29-05-2010 - 20:17

…sau poate ca esti vreun spalator de closete care tine locul jurnalistului care e in concediu…?

Alistar 31-05-2010 - 08:57

Va inselatzi. Tiganii s-au incrucisat cu romanii, pentru profit. Copii lor albii sunt -cesetorii- tiganilor cu palate.
Romiini au vindut samintza. Tiganii ia-u facut sclavii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult