Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fostul poliţist Gruia divorţase de soţie în februarie

Fostul poliţist Gruia divorţase de soţie în februarie

scris de M.A.
3 afisari

Ion Gruia, fostul şef al Serviciului Arme de la IPJ Dolj, şi soţia sa au divorţat în luna februarie, la cererea soţiei.

Nelu Gruia si sotia (adevarul.ro - realitatea.net)

Nelu Gruia si sotia (foto: adevarul.ro - realitatea.net)

Angela Carmen Gruia, care a împlinit pe 10 aprilie 51 de ani, a intentat acţiune de divorţ pe 20 ianuarie 2011, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Craiova cu numărul 1680/215/2011. Cei doi foşti soţi se aflau în partaj, scrie Gazeta de Sud. Angela Carmen Gruia era profesor de limba română la Liceul Traian Vuia şi urma să plece în Italia cu un proiect cu fonduri europene. Conform colegilor de şcoală, Angela Gruia era un cadru didactic devotat meseriei, o bună colegă, un om cu o dăruire excepţională pentru elevi.

De asemenea, potrivit portalului instanţelor de judecată, divorţul dintre Nelu Gruia şi Angela Carmen Gruia a fost pronunţat în 10 februarie de Judecătoria Craiova, transmite si Mediafax. Cererea de divorţ a fost depusă la instanţă de Carmen Angela Gruia în 20 ianuarie. „Admite cererea. Dispune desfacerea căsătoriei prin acordul părţilor. Dispune reluarea numelui purtat anterior căsătoriei de reclamantă (Carmen Angela Gruia – n. r.). Irevocabilă privind divorţul. Cu apel în 30 de zile de la comunicare privind capătul de cerere referitor la nume”, se arată în dispoziţia magistraţilor de la Judecătoria Craiova. Soţia lui Ion Gruia a fost găsită decedată de către echipajele medicale venite la locuinţa familiei, iar fostul şef al Biroului Arme şi fiica acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, fiind duşi imediat în sala de operaţii. Ion Gruia a murit în sala de operaţii, în urma unui stop cardio-respirator produs ca urmare a plăgilor suferite în urma împuşcării.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult