Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fostul portar Silviu Lung, rănit într-un accident rutier soldat cu un deces

Fostul portar Silviu Lung, rănit într-un accident rutier soldat cu un deces

scris de G. D.
12 afisari

Fostul portar al Naționalei Silviu Lung a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier (FOTO:gds.ro)

Silviu Lung, fost portar al Universității Craiova și al Naționalei României, actual antrenor pentru portari al echipei craiovene, a fost implicat și se pare că a fost și cel care a declanșat un accident rutier, soldat cu un deces și cu doi răniți, în județul Dolj, pe șoseaua Craiova – Calafat (E79). Lung a fost rănit și el și a fost transportat cu ambulanța la spital, în Craiova.

„În accident au fost implicate două maşini – un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei – două din Renault şi Silviu Lung – au fost rănite”, au declarat reprezentanții poliției rutiere Dolj.

Traficul a fost blocat timp de mai multe zeci de minute, fiind necesară descarcerarea unei persoane și acordarea de îngrijiri medicale răniților.

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier

Silviu Lung, rănit într-un accident rutier (FOTO:gds.ro)

1 comentariu

eu 08-01-2014 - 21:58

incredibil

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult