Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE-Fotbalişti de la Dinamo, arestaţi în scandalul hoţilor de maşini

UPDATE-Fotbalişti de la Dinamo, arestaţi în scandalul hoţilor de maşini

scris de Roland Catalin Pena
15 afisari

UPDATE ora 23,45- Surse judiciare au declarat că printre cei reţinuţi de procurori în acest caz este şi Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale „Doris”, fostul proprietar al autoturismului Audi A8 care figura ca fiind furat în actele poliţiei , folosit de Andrei Mărgăritescu şi de Cristi Munteanu.

UPDATE ora 20,23-Andrei Mărgăritescu a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore iar Cristi Munteanu are interdicţie de a părăsi teritoriul României.

——————————-

Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, echipă cunoscută ca a Ministerului de Interne încă de pe vremea lui Ceauşescu, sunt audiaţi într-un dosar privind furturi de maşini. Mărgăritescu a fost reţinut pe aeroport, când se pregătea să plece cu echipa la Cluj.

Dinamovistul Andrei Margaritescu a fost retinut de Politie pentru furt de masiniFostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, retras recent din activitate, a fost reţinut de poliţie şi se află în momentul de faţă la audieri, bănuindu-se că este implicat într-un dosar de furt de maşini. Ziarul Adevărul scrie că „Babicu” ar putea fi arestat în cursul zilei de azi, procurorii urmând să facă un anunţ în acest sens.

Reţinerea sa are legătură cu percheziţiile efectuate de poliţişti şi procurori în această dimineaţă, în opt locaţii din Capitală, la membrii unei reţele, suspectaţi că aduceau masini furate din alte state ale Uniunii Europene.

Reţeaua avea două moduri de operare. Primul consta în furtul maşinilor direct din parcare. Ulterior, maşinii îi erau şterse seriile de pe caroserie şi de pe motor şi astfel, maşina putea fi scoasă la vânzare. Cea de-a doua metodă viza maşinile de lux din străinătate. Acestea erau declarate ca fiind furate, erau ascunse, proprietarul încasa banii de asigurare şi apoi hoţii scoteau maşinile la vânzare.

Ulterior, în dosar a apărut şi numele lui Andrei Mărgăritescu fotbalist în echipa actuală a lui Dinamo. Se presupune că autoturismul în care a fost surprins Cristi Munteanu îi aparţinea lui Mărgăritescu. Acesta a fost oprit de poliţie la aeroport, pe când se pregătea să se îmbarce alături de ceilalţi dinamovişti în avionul de Cluj. „Este incredibil ce se întîmplă! L-au ridicat de parcă era Al Capone!”, ar fi spus colegii lui Mărgăritescu, citaţi de gsp.ro.

Dinamo va juca mâine la Bistriţa, cu Gloria, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax  că procurorii vor doar audierea lui Andrei Mărgăritescu.

1 comentariu

caine rau 19-04-2011 - 20:25

Asa fac dinamovistii atia numai afaceri murdare.Astia nu sunt jucatori….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult