Acasa Actualitate-InternaInvestigatii “Fragmentele sunt autentice”, afirma DNA

“Fragmentele sunt autentice”, afirma DNA

scris de Ziua Veche
0 afisari

.“Fragmentele din stenogramele care au aparut in presa sunt identice cu cele cuprinse in referatul  pe care procurorii anticoruptie l-au trimis la Parlament”, este raspunsul primit de ziuaveche.ro de la Directia Anticoruptie, prin purtatorul de cuvant al institutiei, Livia Saplacan.

In acest context, suspiciunile scurgerii acestor fragmente in presa se indreapta catre membrii comisiei juridice din Senat. Mircea Geoana declara vineri ca “doar senatorii, membri ai Comisiei Juridice, au avut acces la acest dosar”, a spus Geoana, care a exclus posibilitatea ca “sursa” sa fi fost membru al Senatului sau al staff-ului Senatului. Fragmentele nu au fost date in intregime, iar partea a doua a fost publicata chiar la aceasta ora de catre Hotnews, agentia care a avut exclusivitate pe acest subiect. Continuarea publicarii stenogramelor privesc discutiile dintre senatorul PSD Catalin Voicu si adjunctul IGPR, Mihai Calinescu, iar jurnalistii fac trimitere si la pasaje scrise de procuror in referatul DNA trimis Senatului. Ceea ce demonstreaza ca Geoana s-a inselat. Acest nou episod al publicarii stenogramelor Voicu-Calinescu apare in conditiile in care adjunctul IGPR a fost audiat la DNA in aceeasi zi, vineri, in calitate de martor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS