Fraudă la Sighetu Marmaţiei. Raiffeisen Bank a sesizat DIICOT | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fraudă la Sighetu Marmaţiei. Raiffeisen Bank a sesizat DIICOT

Fraudă la Sighetu Marmaţiei. Raiffeisen Bank a sesizat DIICOT

scris de M.A.
1 afisari

Raiffeisen Bank a depus vineri la DIICOT o plângere penală privind operaţiuni frauduloase descoperite în urma unui control intern la agenţia băncii din Sighetu Marmaţiei, unde directorul unităţii şi alţi angajaţi sunt suspectaţi de delapidare, fals, uz de fals sau complicitate la aceste infracţiuni.

Fraudă la Sighetu Marmaţiei. Raiffeisen Bank a sesizat DIICOT

„În urma controlului, comisia disciplinară a decis desfacerea contractelor de muncă ale angajaţilor implicaţi, pentru încălcarea normelor şi procedurilor interne, precum şi pentru încălcarea codului de conduită al angajaţilor Raiffeisen Bank„, se arată într-un comunicat al instituţiei de credit.

Banca a pus la dispoziţia procurorilor DIICOT informaţiile şi documentele rezultate în urma anchetei interne, urmând să acorde în continuare sprijin organelor de cercetare penală.

„Banca are implementate mecanismele antifraudă necesare supravegherii şi controlului respectării reglementărilor legale, precum şi a normelor sale interne. În acest sens avem o bună colaborare cu organele de cercetare penală, pe care le sesizăm ori de câte ori avem informaţii despre o fraudă sau o tentativă de fraudă„, a declarat Ionel Fierascu, directorul de Conformitate al Raiffeisen Bank.

4 comentarii

Tom Cc 11-11-2012 - 14:19

RUSINE Raiffeisen Bank !!

Morkova Vesela 11-11-2012 - 14:26

Se pregatesc de pus pierderile pe spinarea angajatilor?

florentin ionescu 11-11-2012 - 18:00

Conformitatea/conformismul inregitrarilor si comunicarilor interne reprezinta o latura importanta a luptei cu mafia si coruptia interna pentru oricare societate.
Faptul ca Rffsn reuseste singura, sa dea pe mana justitiei/politiei elementele paguboase este un lucru de admirat: de ce nu au facut acelasi lucru BRD, BCR. CEC, BPost, BIR, Bank bank bank etc., ?
Pentru ca toate sunt penetrate de elemente corupte sau coruptiove.

florentin ionescu 11-11-2012 - 20:08

Deci,
Bravooo Rffsn!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult