Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Garda Financiara a prins un „rechin” pe care l-a amendat pentru o evaziune de 11.50 Lei

Garda Financiara a prins un „rechin” pe care l-a amendat pentru o evaziune de 11.50 Lei

scris de Ziua Veche
1 afisari

.In disperare totala pentru a-i depista pe marii evazionisti, mai-marii tarii iau decizii dintre cele mai aberante sanctionandu-i pe loc pe cei care fura o gaina ori vreun portofel trecand cu nonsalanta pe langa cei care falimenteaza banci sau aduc in colaps mari unitati industriale care alta data contribuiau la cresterea PIB-ului national.


Si cum pestele nu se-mpute numai de la cap, sefii institutiilor de control, Garda si Politie s-au gandit ca o cheie a succesului lor s-ar putea afla la micii producatori care ar incerca sa fenteze statul. Numai ca daca in situatia de fata nu ar fi de plans sigur ar fi de ras. Doar ca Nicolae Patachia din Constanta cand povesteste ceea ce i s-a intamplat pe data de 19 mai aproape ca il bufneste plansul.

In data de 19 mai au venit de la Garda Financiara doi inspectori care l-au prins cu „mata-n sac” si imediat l-au sanctionat. Omul nostru nu are nimic impotriva faptului ca in tara asta se umbla pentru impunerea respectarii legilor, insa in acest caz el crede ca este vorba de o grava eroare, lucru recunoscut si de superiorii de la Bucuresti ai celor doi inspectori.

Practic „victimei” i se reproseaza ca la data controlului in casa de marcat avea batuta suma de 239.50 lei, iar la efectuarea monetarului faptic avea 251 lei. Asa ca pentru diferenta gasita de 11.50 lei a fost amendat cu 8000 lei si i s-a suspendat activitatea pentru trei luni. Din acest motiv, vinovatul a facut o contestatie a sanctiunii sperand ca cei ce vor analiza documentele vor intelege ca a fost o eroare.

Document1

Document2

0 comentariu

nume autor 20-05-2010 - 06:27

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult