Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Gheorghe Popa, noul rector de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” 

Gheorghe Popa, noul rector de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” 

scris de M.A.
30 afisari

Gheorghe Popa este noul rector de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” .

Chestor de Politie Gheorghe Popa

Chestor de Politie Gheorghe Popa, noul rector de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”

Prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Gheorghe Popa, directorul Institutului pentru Studii de Ordine Publică, este, începând cu data de 25 martie 2012, împuternicit pentru o perioadă de şase luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de PoliţieAlexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Ceremonia de instalare în funcţie a avut loc luni, 26 martie, la sediul Academiei de Poliţie, în prezenţa secretarului de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Petre Tobă.

Cu data de 24 martie 2012, chestorului Liviu Tăut îi încetează de drept împuternicirea din funcţia de rector al Academiei de PoliţieAlexandru Ioan Cuza”, urmând a-şi relua atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

1 comentariu

mih 27-03-2012 - 12:36

manevreme tipic MAI….dupa ce i-au dat gradul de chestor fara merite, iar ARACIS-ul nu i-a dat aviz, la gara cu el….CEL MAI SLAB rector…sa mai faca putin coruptie pe la maramures ( paduri defrisate cu voia lui fara a se intocmi dosare penal)….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult