Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ginerele lui Blaga renunta la afacerile cu statul

Ginerele lui Blaga renunta la afacerile cu statul

scris de Ziua Veche
3 afisari

Firma Axis Corporate Security SRL, al carei administrator si actionar e ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga, a anuntat joi ca a renuntat la contractul incheiat cu Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, subiect de presa si motiv de critici pentru ministru din partea colegilor.

„Compania Axis Corporate Security SRL Deva a renuntat la contractul de prestari servicii de paza, protectie si securitate incheiat cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara. Miercuri, 9 iunie 2010, conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara notificarea de renuntare la contract. Va informam ca notificarea a fost acceptata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara”, se arata intr-un comunicat de joi al companiei, semnat chiar de ginerele lui Blaga, Ioan Andrei Rudeanu, in calitate de administrator, citat de Mediafax.

Reprezentantii firmei adauga, in documentul citat, ca, prin lege, sunt obligati sa asigure in continuare paza „obiectivelor care au facut obiectul contractului”, pana la gasirea unui nou prestator de servicii, dar nu mai mult de 15 zile.

„Va mai precizam ca intre Axis Corporate Security si Compania Nationala a Huilei (CNH) nu este in vigoare nici un contract de prestari servicii de paza, protectie si securitate”, se mai arata in comunicat.

Presa a relatat recent despre existenta unui contract intre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara si firma Axis Corporate Security, in baza caruia firma primea bani pentru paza unor poduri aflate in patrimoniul regiei. Preluand afirmatiile din presa, fostul ministru al Justitiei si actualul europarlamentar PDL Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Blaga pe aceasta tema, spunand ca ar trebui sa plece din Guvern. Macovei a mai declarat ca nu crede ca Blaga nu stia despre afacerea ginerelui sau.


0 comentariu

gogu 21-05-2010 - 06:57

barbateste care pe care can trecut cine supavietuieste ala are dreptate

mihaela 21-05-2010 - 20:18

Datele istorice nu pot fi ignorate, ungurii trebuie sa invete sa apere ce este strict al lor si sa lase celelalte neamuri vecine in pace, ba ar trebui sa le si multumeasca pentru ca altfel ar fi ramas tot hoarde tatare,sa multumeasca ca au fost increstinati, ca au pus bazele unei culturi crestine.Romanii vor stii sa isi apere din nou „saracia si neamu” daca va fi nevoie.

FORESKIN 24-05-2010 - 12:58

Intalni o apa mare…
Oparit la khour – la koaie,
Vrea si el sa faca-o baie…
Intra el in raul mare,
Sa se scalde la picioare..
Cand sa iasa iar la mal,
Poula haine – Poula cal…!!

No !

CINE a fost primu’n ARDEAL ?

(Balada Patriotica )

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult