Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Giurgiu: Percheziții la polițiști de frontieră acuzați de corupție

Giurgiu: Percheziții la polițiști de frontieră acuzați de corupție

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) efectueazǎ luni, 20 octombrie, percheziții în judeţul Giurgiu, într-un dosar în care mai mulţi poliţişti de frontieră sunt acuzați de fapte de corupție.

Giurgiu: Percheziții la polițiști de frontieră acuzați de corupție (foto:pressalert.ro)

Giurgiu: Percheziții la polițiști de frontieră acuzați de corupție (foto:pressalert.ro)

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a anunțat cǎ mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră sunt cercetaţi pentru luare de mită, după ce ar fi cerut şi primit sume de bani pentru a permite autoturismelor înmatriculate provizoriu în România să părăsească teritoriul ţării. Poliţiştii de frontieră au încălcat astfel dispoziţiile legale privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberării autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor, a precizat sursa citată.

Percheziţiile din judeţul Giurgiu sunt făcute de procurorii Parchetului instanţei supreme, cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie, Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei şi Serviciului Român de Informaţii. Conform mediafax, acţiunea procurorilor PICCJ este sprijinită de autorităţile judiciare din Bulgaria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult