Giurgiu. Şofer în pragul comei alcoolice. Ce va păţi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Giurgiu. Şofer în pragul comei alcoolice. Ce va păţi

Giurgiu. Şofer în pragul comei alcoolice. Ce va păţi

scris de A.B.
0 afisari

Un şofer care conducea un autoturism Dacia pe un bulevard din municipiul Giurgiu riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la şapte ani după ce a fost depistat în trafic de poliţiştii giurgiuveni în noaptea de joi spre vineri având o alcoolemie aproape de coma alcoolică.

Giurgiu. Şofer în pragul comei alcoolice. Ce va păţi

‘Bărbatul de 47 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, a fost depistat la un control de rutină în timp ce conducea un autoturism Dacia pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul Drager a indicând valoarea de 1,43 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat’, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Cornel Vasilache.
El spune că acesta este primul caz din acest an în care un şofer este prins pe drumurile publice din Giurgiu conducând cu o alcoolemie atât de mare. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar acum este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei şi poate primi o pedeapsă cu închisoarea mai mare decât dacă ar fi acceptat recoltarea probelor biologice pentru că refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, se pedepseşte cu închisoare de la doi la şapte ani, iar conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică mai mare decât cea admisă de lege se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult