Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grav accident de autocar pe DN 23, la Măicăneşti: un mort şi 12 răniţi

Grav accident de autocar pe DN 23, la Măicăneşti: un mort şi 12 răniţi

scris de D.S.S.
9 afisari

O persoană a murit şi 12 au fost rănite, dintre care trei în stare gravă, luni dimineaţă, după ce un autocar cu turişti ucraineni s-a răsturnat pe DN23, între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, la faţa locului fiind mai multe ambulanţe, informează ISU Vrancea.

În autocar se aflau 25 de persoane. În evenimentul rutier nu a fost implicat vreo altă maşină. Din primele rezultate ale anchetei, poliţiştii au ajuns la concluzia că şoferul autocarului ar fi adormit la volan. Autocarul  s-a răsturnat la 35 de kilometri de Focşani, pe DN 23. Accidentul s-a produs în jurul orei 05.30. Şase dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vrancea, printre răniţi fiind şi patru copii, însă aceştia au suferit răni uşoare.

La faţa locului au fost trimise şase ambulanţe şi două echipaje SMURD, precum şi două echipaje de descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, locotenentul Cristina Duţă, în autocarul înmatriculat în Bulgaria se aflau 25 de persoane care se întorceau de pe litoralul românesc şi se îndreptau spre Kiev.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult