Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grav accident de circulaţie în Tmiş-3 morţi şi 2 răniţi

Grav accident de circulaţie în Tmiş-3 morţi şi 2 răniţi

scris de D.S.S.
2 afisari

Trei persoane au murit, iar una a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc vineri, pe DN 59, între localităţile Şag şi Jebel, judeţul Timiş. Două maşini s-au ciocnit frontal pe un pod.

Grav accident de circulaţie în Tmiş-3 morţi şi un rănit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că între localităţile Jebel şi Şag a avut loc un accident grav, în urma căruia trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită.

Între localităţile Şag şi Jebel, pe DN 59, două maşini au intrat în coliziune frontală, iar în urma accidentului se pare că sunt trei persoane decedate, iar o altă persoană este grav rănită. La faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri şi de poliţişti şi câteva echipaje de la Salvare„, a spus Mezdrea.

Persoanele care au decedat în urma accidentului erau într-un autoturism Opel şi au cel mult 30 de ani, după estimările poliţiştilor. Din primele date, se pare că accidentul a fost provocat de şoferul unui Touareg, care a intrat frontal în celălalt autoturism. Cei doi pasageri din Touareg sunt răniţi, din care unul grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult