Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Grav accident de circulaţie pe DN 7 soldat cu 20 victime

UPDATE – Grav accident de circulaţie pe DN 7 soldat cu 20 victime

scris de C.F.V.
36 afisari

UPDATE – Numărul victimelor în accidentul produs sâmbătă pe DN 7, pe raza comunei Vețel, a ajuns la 20, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, răniți fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva și la spitalul municipal din Hunedoara.

Un număr de 16 persoane, între care se află 14 tineri fotbaliști de la o echipă din comuna hunedoreană Certej, au ajuns sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență Deva și la spitalul municipal din Hunedoara, după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit de o dubiță de marfă pe DN 7, pe raza comunei Vețel.

accident-cn1Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție în acest caz.

Traficul în zona accidentului este restricționat și dirijat pe rute ocolitoare.

Potrivit primelor cercetări ale poliției, șoferul unei dubițe de marfă, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau 14 tineri fotbaliști, cu vârstele cuprinse între 17 și 26 de ani. Tinerii sunt jucători ai echipei Aurul Certej și se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

”În urma accidentului, cei doi conducători auto și cei 14 fotbaliști au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării de sănătate și acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

accident_hunedoaraMai multe ambulanțe au fost dirijate la fața locului, intervenția fiind efectuată de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și ale SMURD Hunedoara. Răniții au fost transportați la spitalele din Deva și Hunedoara.

Victimele au fost transportate la spitalele din Deva și Hunedoara. Tinerii au fracturi și diverse contuzii, dar sunt stabili. Într-o stare mai gravă este șoferul dubiței, care a rămas încarcerat în urma accidentului și a trebuit extras din autovehicul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult