Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Grav accident în Gorj. Camionetă răsturnată în râpă

UPDATE – Grav accident în Gorj. Camionetă răsturnată în râpă

scris de C.F.V.
1 afisari

UPDATE – Primarul din Pades, Mihail Troacă, a precizat că 14 persoane au fost rănite în urma accidentului, 3 dintre ele fiind în stare mai gravă, însă stabile. De la Arad a plecat deja un elicopter SMURD spre Baia de Aramă pentru a o prelua pe fetiţa de 13 ani rănită în accident. Dacă va mai fi nevoie şi starea răniţilor nu se va îmbunătăţi, în următoarele ore, alte elicoptere ale Serviciului Mobil Urgenţă Reanimare şi Descarcerare vor pleca spre Gorj.

UPDATE – Sase persoane au ajuns la spital cu diverse leziuni în urma unui accident care a avut loc miercuri dimineaţa în zona Cerna Sat, a declarat reprezentantul IPJ Gorj Daniel Tică.

Conducătorul unei camionete de tip ARO cu semiremorcă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o râpă. Victimele au fost preluate de ambulanţe iar la faţa locului s-a deplasat şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.  Potrivit sursei citate, şoferul le-a declarat anchetatorilor că transporta zece persoane dintre care şase au ajuns la spital, două fiind într-o stare mai gravă dar conştiente.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Alina Moisoi, a declarat că muncitorii se duceau la muncă, la cules de afine. La faţa locului s-au deplasat pompierii SMURD de la ISU Gorj, ISU Mehedinţi şi ISU Caraş-Severin.

La ora 5,41 s-a primit un apel la 112 de la un trecător care a văzut incidentul şi a anunţat autorităţile. Fiind vorba despre o zonă fără semnal omul a trebuit să meargă 15 km pentru a putea apela numărul de urgenţă, a precizat sursa citată. A

Mai multe persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce o camioneta s-a răsturnat într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Gorj, la faţa locului fiind trimise nouă ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

Grav accident în Gorj. Camionetă răsturnată în râpă

Grav accident în Gorj. Camionetă răsturnată în râpă

Potrivit ambulanțierilor sosiți la fața locului, ar fi vorba de mai multi răniți în accidentul de la Cerna Sat, unde o camionetă aflată pe un drum forestier, ce ducea muncitori la cules de afine, a căzut într-o râpă. La spitalul din Baia de Aramă au ajuns deja primele cinci victime. Persoanele grav rănite vor fi însă transportate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Un elicopter MAI a coordonat activitatea echipajelor de intervenție sosite la fața locului.

Oamenii se duceau la lucru, la cules de fructe. Numărul exact al răniților nu este cunoscut. Au fost trimise nouă ambulanțe din Gorj și altele din Mehedinți. Accidentul s-a produs în Cerna Sat. În această zonă nu au fost semnalate accidente în ultima perioadă, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Au fost solicitate echipaje salvamont pentru a scoate oamenii din râpă.

Stire in curs de actualizare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult