Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grav accident pe DN2 – Morti si raniti la Moviliţa

Grav accident pe DN2 – Morti si raniti la Moviliţa

scris de C.F.V.
7 afisari

Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc, duminică după-amiază, pe DN2 Bucureşti – Urziceni, la ieşirea din localitatea Moviliţa (Ialomiţa), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accident

Accident grav

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ialomiţa, accidentul a avut loc după ce un autoturism Skoda care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni şi în care se aflau şoferul şi doi pasageri a intrat pe contrasens, izbind frontal o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau şoferul şi un pasager.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa şoferul şi un pasager din Skoda, în timp ce celălalt pasager din Skoda şi cele două persoane din maşina care circula regulamentar au fost rănite.

Cei trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Municipal din UrziceniConform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, inspector Andreea Loghin, accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu al autoturismului Skoda.

„Primele date arată că accidentul are drept cauză probabilă explozia unui pneu al autoturismului Skoda, care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni. Ulterior, maşina nu a mai putut fi controlată de către şofer, aceasta intrând pe contrasens şi lovind un autoturism Ford care circula regulamentar”, a precizat reprezentantul Poliţiei Ialomiţa.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN2A, Bucureşti- Urziceni, în afara localităţii Moviliţa, se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

1 comentariu

IngerAlbastru 14-10-2013 - 04:23

Ce duty/obligatie serioasa este intretinerea masinii in stare buna de functionare!!!
Un ban costa sa-l cumperi, dar foarte multi mai costa pe urma sa fie mereu sigur pe drum si unii cred ca asta este doar o sugestie din partea celor care vand parti de schimb!!! Daca sint tineri abia ajunsi al volan, nici nu stiu pe unde se pune gaz in masina sau de ce s-a oprit brusc ca n-au lovit copacul inca???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult