Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grav accident rutier pe DN 22 între Tulcea și Constanța

Grav accident rutier pe DN 22 între Tulcea și Constanța

scris de C.F.V.
10 afisari

Un accident rutier grav, soldat cu decesul a doi bărbați și rănirea ușoară a unei femei, s-a produs duminică dimineață pe DN 22, pe fondul unei manevre imprudente și a neadaptării la condițiile din trafic.

accident rutier gravPotrivit Inspectoratului Județean de Poliție Constanța (IJP), duminică dimineața, la 03.53, un bărbat în vârstă de 30 de ani, ce conducea un autoturism dinspre Tulcea către Constanța pe DN 22, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat din Municipiul Constanța, în vârstă de 36 de ani, la kilometrul 274+400.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și a unui pasager (un bărbat de 27 de ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța) din al doilea autoturism, precum și rănirea ușoara a unei pasagere (o femeie in vârstă de 28 de ani), din cel de-al doilea autoturism.

Polițiștii informează, de asemenea, că șoferul ce a provocat accidentul a fost identificat și în prezent este audiat de polițiști, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Zona în care a avut loc accidentul este una deosebit de periculoasă. În trecut, chiar în acel loc a mai avut loc un accident rutier mortal. Una dintre maşinile implicate în accidentul de azi a rupt crucea care amintea de tragedia rutieră din trecut. Acum, în zona respectivă vor fi amplasate trei cruci.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult