Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grebla confirma autenticitatea stenogramelor in cazul Voicu

Grebla confirma autenticitatea stenogramelor in cazul Voicu

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Toni Grebla, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fragmentele aparute in presa din dosarul deschis de DNA impotriva senatorului PSD Catalin Voicu sunt identice cu probele trimise Senatului.

Probabil fragmentele respective au fost fotocopiate inainte ca dosarele sa fie trimise Senatului. insa continutul este identic. in presa au aparut unele fragmente, la noi, la comisie, este un dosar intreg”, a spus Grebla. El a precizat ca nu poate sa isi explice unde si cum s-au facut aceste fotocopii ale unor probe din dosar, subliniind ca dosarul trimis de Ministerul Justitiei a fost desigilat la Comisia juridica, abia joi dimineata, in prezenta presei. „Din moment ce sigiliul ministerului era prezent pe cutiile trimise Comisiei juridice, pot doar sa spun ca fotocopiile nu au putut fi facute dupa ce dosarul a ajuns la Senat”, a adaugat Grebla. El a precizat ca, daca Senatul va incuviinta solicitarea DNA, procurorii vor trebui, daca doresc sa il retina pe Voicu mai mult de 24 de ore, sa se adreseze Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a obtine mandatul de arestare efectiv, judecatorii ICCJ decizand daca Voicu poate fi cercetat in stare de arest sau in libertate. El a mai mentionat ca raportul pe care, cel mai probabil, Comisia juridica a Senatului il va intocmi marti, nu va urmari verificarea probelor DNA, ci doar daca “masura ceruta de DNA este de natura sa il impiedice pe senatorul Voicu sa isi exercite mandatul de senator”. “Noi nu stabilim daca Voicu este sau nu vinovat, urmarim sa vedem daca exista sau nu un element politic in solicitarea DNA, daca acest dosar este o facatura sau nu, de natura sa il impiedice sa isi desfasoare activitatea ca senator”, a mai spus Grebla.

0 comentariu

invasion, usa 18-05-2010 - 02:06

???

invasion, usa 18-05-2010 - 02:14

aminteles, oricine critica libertarienii e suspect. doar daca ii lauda e demn de crezare. doar ce-i care-i lauda i-au citit.
bun, asa fac si marxistii. cine-l critica pe marx nu l-a citit. daca l-ai fi citit, nu ai fi putut sa nu fii de acord cu el.

in alta ordine de idei, iata ce face UE, mareata UE a celor care vor sa scape de statul national:

„Si iata pe ce se cheltuie banii, tineti-va bine! UE a declarat calatoria un drept al omului si va elabora din sezonul estival ce da sa inceapa un plan de subventionare a vacantelor pentru cei care nu isi pot permite sa le plateasca din propriul buzunar. Aceste vacante
reconfortante vor fi platite din buzunarul celor care muncesc pentru un trai decent, care au un venit ok si care sint platitori de impozite. Noul drept al eurofraierilor de a plati pentru vacantele concetatenilor dezavantajati va costa citeva sute de milioane de euro anual. Nu se stie exact cite, dar se stie cine sint beneficiarii: tineri intre 18 si 25 de ani, pensionari, handicapati si familii cu „circumstante sociale, financiare sau personale dificile”. Asadar, orice Hussein sau Abdallah de la Paris, care bate barbuncul pe bulevarde si, din cind in cind, mai da foc la cite-o masina de capitalist, va putea
calatori pe gratis in Europa, fiind el persoana cu „circumstante sociale, financiare sau personale dificile”. La un caz, va merge frumusel la Amsterdam sau la Madrid sa mai puna cite-o bombita prin metro, prin trenuri de navetisti, sa fie bine la boborul arab, Ishallah, mai! Sau tiganii nostri: de ce n-ar merge gratuit cu cersitul si ciorditul in Baleare, pe Coasta de Azur? […] „

invasion, usa 18-05-2010 - 02:15

„La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenta crizei economice si de brutalitatea socului demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastra, pensie de 12.500 – 14. 000 € / luna dupa doar 15 de ani de cariera,, fara macar a contribui cu ceva pentru ea. „Jandarmii” de la Bruxelles, care ne dau noua lectii de ortodoxie bugetara, nu cotizeaza la nici un fond de pensii, sint scutiti. Ei fac legea, ei se scutesc, ei nu platesc! Tot soiul de tehnocrati, membrii Comisiei Europene, judecatorii de la Curtea de Conturi, alti magistrati, grefieri, controlori, mediatori beneficiaza de aceste pensii. Ei recomanda la ceilalti europeni saraci cariere cit mai lungi pina a iesi la pensionare si tot ei se pensioneaza la 50 de ani. Recent, si-au aprobat pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe luna.”

Radu Parpauta, in http://ziaruldeiasi.ro/opinii/tara-arde-si-ue-se-piaptana~ni6cio

ValVerde 18-05-2010 - 02:54

Citeva idei, fara o tinta anume.

Statul, ca organizare sociala nu e nici desuet, nici depasit si nu ar trebui sa fie supraevaluat. In cadrul economiei de piata, statul ar trebui sa se rezume la a tine regulile jocului egale si cinstite pentru toata lumea.
Statul NU ar trebui sa fie activ in nici un fel de activitate „pentru profit” In termeni mai pe intelesul batrinilor, statul nu ar trebui sa fie involucrat in creare „plusvalorii”
In economia de piata, statul ar trebui sa se limiteze in aplicarea frinelor si a regulilor fara de care capitalismul scapat din chingi ajunge sa se autodistruga.
Sint adept de neclintit al economiei de piata, dar inteleg ca fara regului si limite, capitalismul dezlantuit se poate converti in cel mai puternic inamic al lui insusi.

Pentru cei care (in mod naiv, cred eu) promoveaza economia familiara si agricultura de curte, am citeva intrebari:

1. ce ii impiedica pe indivizii intreprinzatori din ziua de azi sa dezvolte economia patriarhala de care vorbiti?
De ce nu avem capitalismul de buzunar pe care il propovaduiti?
2. daca visurile voastre devin realitate si transformam Romania intr-un univers al micului intreprinzator, cum propuneti sa ii limitati pe micii capitalisti sa ramina mici? Cum faceti sa ii impiedicati pe cei mai harnici, mai destepti si mai muncitori pentru a nu deveni un nou Wal-Mart sau Apple??? Ideea de baza a capitalismului e creare profitului si a cresterii economice. Cum ii faceti sa ramina mici? Si daca cresc, cum va propuneti sa ii aparati pe cei care ramin la nivel de economie de famiie????

jan dinu 18-05-2010 - 04:52

-VaL – stirneste „echipele „la discutii
cu bune intentii de-a participa la acest
– forum – deja diminuat dupa
sfirshitul – ZILEI – clasice ,multi
intrati in „anonimatul „neparticiprii !Invinshii shi invingatorii care au
format „clasele ” intereselor sunt ieshiti din uz .Cu citeva exceptii – pastrarea -nickului- a fost abandonat
mai ales ca IP -ul nu mai este o cerintza a accesului vechiului format !
-NOII veniti – chiar daca sunt shi vechi
– intra la mishtoul -de aici pentru divagare fara a da nerv discutiilor
cum a fost alta data .–Romanii –
cu soarta lor a „permanentei eroziunii „
cunoscute …de-a distruge shi NU a construi – fenomen cunoscut de foarte mult timp i-a adus acum la – un nou
ciclu al nenorociriilor ce ei shi le creaza parca dornici de-ashi simti
durerea nationala la cel mai inaltat
nivel al mazochismului…fara sfirshit !Oare-i mai poate ajuta cineva sa-shi schimbe soarta ?!
JDUSA

invasion, usa 18-05-2010 - 17:12

fugi, dom valverde, de-aici, ca esti neserios. pune mana si citeste cartile recomandate. pai vrei sa-ti tin curs de distributism pe forumul ziarului? Asa ai invatat si teologie?

gogu 18-05-2010 - 17:18

inca o revolutie sai impuscam sa se invete minte sa nu mai fure

ValVerde 18-05-2010 - 17:31

[quote name=”invasion,usa”]fugi, dom valverde, de-aici, ca esti neserios[/quote]

Sint cum nu se poate mai serios cind ma indoiesc de sanatatea mintala a celor care vor sa implementez in Romania sistemul economic al neuronului credincios.
Ne explici punctul de plecare??? O alta nationalizare in numele micilor producatori?

[quote name=”invasion,usa”]Asa ai invatat si teologie?[/quote]

Cam tot asa…intre altele.
Citind carti stupide vechi de 1700-1800 de ani si ascultind dezaxati care iau basmele cu dumnezei si puteri supranaturale ca model de viata in lumea reala.

Distributistul 18-05-2010 - 18:15

ValVerde e din gasca lui Plesu. Numai un om inregimentat ideologic spune ca distributismul e nationalizare si socialism.

Orice om liber din afara sistemului, care nu e la putere si care traieste pe BANI PUBLICI si care NU FURA, a priceput ce e distributismul. Oameni liberi care traiesc pe cont propriu, nu din publicitate si nu din BANI PUBLICI si care nu sunt prieteni si asociati cu Patapievici & CO.

Pana si Greenspan a recunoscut, bai, ca neoliberalismul socializeaza pierderile si privatizeaza castigurile. Si nu numai, toti economistii seriosi din lumea asta.

http://www.washingtonsblog.com/2010/05/greenspan-most-virulent-global.html

http://www.washingtonsblog.com/2009/10/capitalism-socialism-fascism-or.html

http://www.youtube.com/watch?v=6gZuG-52js0

Neoliberalism = socialism for the rich

America’s socialism for the rich
The US has a huge corporate safety net, allowing the banks to gamble with impunity, but offers little to struggling individuals

Joseph Stiglitz
guardian.co.uk, Friday 12 June 2009 20.00 BST
Article history

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/jun/12/america-corporate-banking-welfare

http://distributism.blogspot.com/2007/08/socialism-for-rich-capitalism-for-rest.html

FORESKIN 19-05-2010 - 00:19

..sa va dea CHILOTII JOS… si daca pana acum le-ati supt obectu… acu pregatiti si vaselina.. !

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS