Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Grebla confirma autenticitatea stenogramelor in cazul Voicu

Grebla confirma autenticitatea stenogramelor in cazul Voicu

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Toni Grebla, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fragmentele aparute in presa din dosarul deschis de DNA impotriva senatorului PSD Catalin Voicu sunt identice cu probele trimise Senatului.

Probabil fragmentele respective au fost fotocopiate inainte ca dosarele sa fie trimise Senatului. insa continutul este identic. in presa au aparut unele fragmente, la noi, la comisie, este un dosar intreg”, a spus Grebla. El a precizat ca nu poate sa isi explice unde si cum s-au facut aceste fotocopii ale unor probe din dosar, subliniind ca dosarul trimis de Ministerul Justitiei a fost desigilat la Comisia juridica, abia joi dimineata, in prezenta presei. „Din moment ce sigiliul ministerului era prezent pe cutiile trimise Comisiei juridice, pot doar sa spun ca fotocopiile nu au putut fi facute dupa ce dosarul a ajuns la Senat”, a adaugat Grebla. El a precizat ca, daca Senatul va incuviinta solicitarea DNA, procurorii vor trebui, daca doresc sa il retina pe Voicu mai mult de 24 de ore, sa se adreseze Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a obtine mandatul de arestare efectiv, judecatorii ICCJ decizand daca Voicu poate fi cercetat in stare de arest sau in libertate. El a mai mentionat ca raportul pe care, cel mai probabil, Comisia juridica a Senatului il va intocmi marti, nu va urmari verificarea probelor DNA, ci doar daca “masura ceruta de DNA este de natura sa il impiedice pe senatorul Voicu sa isi exercite mandatul de senator”. “Noi nu stabilim daca Voicu este sau nu vinovat, urmarim sa vedem daca exista sau nu un element politic in solicitarea DNA, daca acest dosar este o facatura sau nu, de natura sa il impiedice sa isi desfasoare activitatea ca senator”, a mai spus Grebla.

0 comentariu

Basescule, PLEACA!!! 16-05-2010 - 14:26

Lasa-neeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeee, Basesculeeeeeeeeeeeeeeeee! Plesuleeeeee, lasa-neeeeeee. Lasa-neeeeee, Patapievici! Neamtule, lasa-neeeeeeeeeeee si tu!

TACI TACI 16-05-2010 - 14:42

Lume, lume, Neamtu ridica in slavi „omul tradiţional din Brazilia favelelor sărace, Egiptul ocupaţiunilor agrare”, „America penticostalismului prosper” si crestinismul din „Africa subsahariană” http://grupareaaproape.wordpress.com/2010/05/16/spiritualitatea-mileniului-iii-foreign-policy-romania-mai-2010/

Neamtu uita sa spuna ca aia sunt „fundamentalisti”, antiglobalisti si fanatici, care cred ca „adevarul se poate localiza undeva intre Buzau si Falticeni”. ha ha ha

Ba frate, rad cu mainile de burta cand citesc ce scrie individul asta. Adica „pasunimsul” din alte tari e bun, dar asta din Romania e „fascism”…. ha ha ha

Voi nu radeti? Hai radeti si voi.

Costel 16-05-2010 - 15:14

Sau cîinii împotriva oamenilor. Precum şobolanii din Ciuma lui Camus, problema cîinilor din oraşele româneşti au anuţat de ani de zile acest deznodămînt.

caramache 16-05-2010 - 16:30

“ In loc de mult promisul „stat minimal” combinat cu o societate sanatoasa si o economie puternica, neoliberalii romani ne-au oferit un stat incompetent, o societate anemica si o economie minimala, bazata pe consum si pe banii trimisi acasa de cei plecati la munca in strainatate. “

Bine zis din putzul gandirii lui Mircica Platica ! Adicalea national-socialistii-labelari-democrati Nelu pedeserastu’, Calin manechin si Prostanacu imbratisatu cu Crinake care s-a imbratisat sunt cu tontzii niste neoliberali !!!!!
Ah, era sa uit pe Milu cu ciocu’n Ciorbea si cu Vasile ghiularu la deshtu’ mik, Varzujanu cu ciocu’n hazna, El Capetan cu mana pe volan si Milica carma mica.
Halal pluta, halal iechipaj!

telemache 16-05-2010 - 16:42

Scaramache, neoliberalii romani au spus, cand a fost vorba de descris dezastrul familiei romanesti datorat faptului ca romanii pleaca la cules capsuni in UE, ca e „darul libertatii”:
http://cumpana-o-viziune-ortodoxa.blogspot.com/2010/05/responsabilitatea-ca-temei-al_11.html

Neoliberalii (Aligica, Patapievici, Stoica, Neamtu, Baconsky) au fost partasi la si inspiratori ai acestui dezastru.
Neoliberalii au ocupat posturi ministeriale in si sub Ilici, si sub Milica, si sub Basescu. Si nu au facut nimic pentru Romania profunda. Au vandut suflete. Si au si cumparat. Le-a convenit.

ubu 16-05-2010 - 17:32

bai cacamache, ca doar n-or fi fost distributistii la putere in Romania in ultimii 20 de ani. Cine a condus? Socialistii si neoliberalii. Am strans cureaua, am pandit luminita de la capatul tunelului, am trecut prin terapie de soc, am privatizat, am deregularizat, ne-am integrat… Pai asta nu a fost in numele „economiei de piata” neoliberale, tata?

Cat despre Neamtu, Baconsky, sunt total compromisi. Un exemplu perfect de „elita” amorala.

cercetas 16-05-2010 - 17:59

Răspunsul este DA ,insa exp[erientele se fac pe pensionari, si nu pe caini.pensionari

cercetas 16-05-2010 - 18:22

toti cei peste 50 de ani
de asemenea nu se dau cartele la copii sub 14 ani, acaci acesti sunt in grija parintilor.
iar pentru persoanele de la 14 la 50 de ani, nu se dau cartele deorece fie pot sa rabde, fie se descurca ei cumva.

The Unforgiven 16-05-2010 - 18:58

Dilimache, vezi ca-ti scapa partea esentiala a chestiunii. Si anume, ca Basescu „si-a asumat” responsabilitatea. Ha-ha-ha!

caramache 16-05-2010 - 23:01

Multumesc pentru informatiile pe care le-ai adus. Acestea nu schimba cu nimic afirmatia pe care am facut-o in mesajul meu la #4.
Aia pe care i-ai mentionat au fost, si sunt, suptalternii celora pe care eu i-am mentionat. Iar mentionatii mei, plastografidu-l pe dragu’ meu Nelu Sanepidu Baban baci, parca nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le pute.
Mai mult, mentionatii mei sunt cei mai mult responsabili cu dezastrul prezent deoarece ei au fost si sunt conducatorii suptordonatilor lor, ceeace inseamna ca capetele conducatorilor sunt mai responsabile de dezastrul prezent decit sunt dovlecii suptordonatilor carevasazica ca „pestele de la cap se’mpute” ca sa-l dumiresc pre acelas drag amic carpetbager (daca ‘telectualu’ respektiv stakanovist pricepe ce- aia), de unde se poate evident se poate trage concluzia ca’n balta pute rau a peshte’mputit din cap si pina in coada numai ca de atitea cozi mai multe decit capete se va ajunge din nou la puii cu patru picioare incaltate cu adiddasii lui Pingelica. De data asta insa vor fi cozi nenumarate si prost organizate.

caramache 16-05-2010 - 23:11

Pai daca Basescu si-a asumat responsabilitatea, inseamna ca el este mai onest decit un Iliescu, Constantinescu, Antonescu & co. care tac chitic si tzipa din toti bojocii „jos marinelu’ si facatura lui !” si care au frecat belengheru.
Mai mult, nici-unul din hahalerele si bocitorii zbieratori pe care i-am mentionat mai sus nu a facut ceea ce Basescu a facut: recunoasterea crimelor regimului comunist din Romania .
Asa ca mai bine du-te la baptisti sa te botezi Uitucul.

caramache 16-05-2010 - 23:18

…. ceea ce inseama draga cercetashila ca cartele ioc. Carevasazica ca cartelele vor fi rezervate numai pentru maidanezii cercetasi, si vor avea numai doua bonuri, sa aiba de unde alege maidanezii cercetasi: otrava sau eutanasia.

Ion 17-05-2010 - 01:14

Daca Basescu isi asuma responsabilitatea, de ce nu demisioneaza? Sau… cand crede el ca ar fi cazul sa demisioneze?

Costel 17-05-2010 - 05:48

Basescu nu poate demisiona. El este comandantul care se duce la fund cu tot cu nava. In cazul nostru, si cu echipaj, pasageri si incarcatura.
Ca asta a fost misiunea de la bun inceput, este secundar. Important este cum sa facem sa-l debarcam.

Sa plece SI Basescu 17-05-2010 - 09:26

Nu e vorba sa demisioneze numai Basescu. Trebuie sa plece TOATA CLICA POLITICA cu toti gugumanii din toate partidele. TOTI sunt niste oameni bolnavi, resentimentari, escroci internationali.

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult