Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Groaznic accident de circulaţie în Alba, soldat cu 5 morţi

Groaznic accident de circulaţie în Alba, soldat cu 5 morţi

scris de D.S.S.
2.149 Afisari

Cinci bărbaţi, aflaţi într-un autoturism inscripţionat ca taxi, au murit într-un accident produs miercuri dimineaţă pe DN 7, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în urma coliziunii frontale cu un autotren. 

Accident pe DN7 pe raza localitatii Vintu de Jos

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, inspector principal Luminiţa Prodan, a declarat, pentru Agerpres că toate cele cinci persoane aflate în autoturism au decedat. Din primele informaţii, autoturismul ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, intrând, pe sensul opus de mers, în coliziune cu un TIR. Şoferul şi alte 4 persoane, pasagere într-un autoturism Skoda, şi-au pierdut viata, in aceasta dimineaţă, în jurul orei 7.30 .
Taxiul, înmatriculat în Alba, se deplasa între Sebeş şi Deva.
Traficul a fost  blocat pe ambele sensuri şi la faţa locului au intervenit ambulanţe SMURD şi specialişti ai Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia. Este cel mai grav accident produs în Alba în ultimii doi ani.

Accident pe DN7  în zona localităţii Blandiana, între Sebeş şi Orăştie

Accident pe DN7 în zona localităţii Blandiana, între Sebeş şi Orăştie

Patronul firmei New Generation Construct Sebeş, Luca Moretto, trei angajaţi ai săi şi şoferul taxiului care-i transporta au murit miercuri dimineaţă, în urma unui accident cumplit pe DN 7. Evenimentul rutier a blocat traficul  aproape patru ore pe una dintre cele mai circulate şosele din ţară.

Pe DN 7, în zona localităţii Blandiana, între Sebeş şi Orăştie, în jurul orei 07.20, şoferul taxiului a intrat, potrivit poliţiştilor,  într-o curbă deosebit de periculoasă fără a se asigura şi a intrat frontal într-un  TIR care transporta sucuri,  condus de un şofer ceh.

1 comentariu

andrei 04-05-2011 - 23:48

Mai oameni buni se stie ca DN7 e cel mai aglomerat drum.Dar de ce nu se ia nici o masura.CATI OAMENI AR MAI TREBUI SA MOARA SAU MAI PRECIS CE OM DE RANG INALT?????ar trebui sa moara ca sa se faca o centura sau o autostrada??? DUMNEZEU SA-I IERTE. PACAT de soferul de taxi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS