Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Guran se întoarce la Poliţia Capitalei

Guran se întoarce la Poliţia Capitalei

scris de M.A.
7 afisari

La Poliţia Capitalei se va întoarce Lucian Guran, a declarat miercuri, la Parlament, ministrul de interne Gabriel Berca.

Lucian Guran

Lucian Guran (foto: puterea.ro)

Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, în urma anchetei privind atacul armat de la coaforul din Dorobanţi. „Continuitatea va fi asigurată la Poliţia Capitalei după şedinţa Parlamentului. Voi merge la minister şi voi face un lucru absolut firesc, acela ca domnul Lucian Guran să se întoarcă la Poliţia Capitalei„, a spus Berca.

„De altfel, este o chestiune pe care am discutat-o şi cu şeful Poliţiei Române, facem o analiză la nivelul întregii ţări, pentru că avem foarte mulţi interimari şi eu nu cred că poliţia poate să aibă performanţă dacă nu are stabilitate. Vom organiza concursuri în toate judeţele unde avem şefi de inspectorate judeţene interimari”, a spus Berca, citat de Agerpres.

Chestorul principal de poliţie Florin Lucian Guran a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Florin Lucian Guran a fost numit în noua funcţie începând cu data de 25 martie 2011, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult