Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Hoti de masini ridicati de politie

Hoti de masini ridicati de politie

scris de Ziua Veche
2 afisari

Opt percheziţii au loc, duminică dimineaţă, în Bucureşti şi judeţul Brăila, pentru prinderea unor hoţi de maşini, şase persoane urmând să fie ridicate şi duse la audieri, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


Gruparea ar fi furat o maşină de fabricaţie străină şi şase Dacii de tip vechi, în lunile octombrie şi noiembrie Percheziţiile au loc în baza mandatelor emise de Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti, urmând să fie duse la audieri cele şase persoane suspectate de furt de maşini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat, conform Mediafax, că două dintre persoanele suspectate în acest caz au fost deja ridicate şi duse la audieri la Serviciul Furturi Auto, urmând să fie aduşi şi ceilalţi suspecţi.

 


0 comentariu

Viorica Ianc 28-05-2010 - 15:32

Acolo oficial nu este bulgara ?
Si fiul lui Filip nu-i grecul Alexandru…ala
care a taiat nodul ?
Mie imi place pultul de la microfon !
Si Becali, ce-i ? macedon sau machidon ? Dupa
bogatie ! macedon !

Pribeagul 28-05-2010 - 16:38

A incurcat… pe dracu cu tata-sau… Deocamdata ce se vede cu privirea libera si din avion este ca-i un incult. De ce-o fi instare, vom trai si vom vedea.

Rusine, si lui, si noua!

sorge 28-05-2010 - 18:41

Desi eu le ziceam tintari .
Sigur cind stai sa te gindesti macedonenii din Macedonia nu pot sa fie tintarii nostri,care vin din Albania .
Nu cred ca exista multa lume care sa stie exact de unde sa i ia pe acesti tintari .
Tot ce stiu sigur despre este ca sint zgirciti si le plac banii .
Chestia cu oile este destul de generala ;si ardelenii sint priceputi la oi si oltenii au crescu oi si era sa uit tocmai bacii moldoveni .

Pribeagul 28-05-2010 - 20:14

Din infruntarea intre lumile traca, greaca si romana a rezultat neamul romanilor, denumiti dupa locutile in care traiau, si de straini vlahi. Acest neam locuia pe un spatiu vast, spatiul tracic ocupat de romani. Evident, romanitatea sud dunareana a fost mult mai puternica si mai dezvoltata decit romanitatea nord dunareana. Dar valurile popoarelor migratoare au reusit sa sparga blocul de romanitae sud dunarean. Distrugator a fost valul slav. Bulgarii, trib turcic, au disparut in istorie, le-a ramas doar numele. In schimb slavii sud dunareni au ramas si majoritatea limbilor oficiale din tarile respective sunt slave. Chiar si macedonienii, urmasii directi ai tracilor Filip si Alexandru cel Mare, vorbesc o limba slava.

Cu toate vicisuditudinile, romanitate sud dunareana s-a pastrat. Pastoritul, carausia, comertul, meseria armelor, au facut ca populatia sa prospere. Faptul este ilustrat de Moscopole, Mecca arominilor, asezata pe drumul comercial Istambul-Viena.

Pribeagul 28-05-2010 - 20:15

“Moscopole se află într-o zonă muntoasă din Albania actuală, acum un sătuc populat de circa 1000 de persoane, 800 aromâni şi 200 albanezi. Dar pe la 1760 Moscopole avea peste 60000 de locuitori, fiind depăşit doar de Istanbul în toată peninsula balcanică. La acea vreme, Atena număra 10000 de locuitori, din care 3000 erau greci. Moscopole în schimb era aproape în întregime locuit de aromâni, cu toţii creştini care-şi construiseră 70 de biserici, bănci, o tipografie şi chiar o universitate fondată în 1744 (Noua Academie sau Hellênikon Frôntistêrion-vezi wikipedia). Era un oraş viu, capitala unei zone prospere locuite de aromâni, numele unor localităţi cu peste 10000 de locuitori s-au păstrat până astăzi: Gramostea, Nicea, Linca. Lacul Ohrid era înconjurat majoritar de numeroase localităţi aromâne, acum au rămas doar ruinele şi amintirile strănepoţilor celor plecaţi. Mai bine zis ale celor ce au apucat să plece din faţa furiei hoardelor albanezilor musulmani conduşi de turci.”

N-a fost deajuns, aromani au mai primit o grea lovitura si in urma razboaielor balcanice. Multi si-au gasit refugiul, dupa cum era si normal, in ce a mai ramas din patria-mama, in Romania. Altii au luat drumul Vienei, Budapestei etc. Unul dintre ilustrii aromani, cu origini in Moscopole, a fost Gojdu. Spre deosebire de cvasinecunoscutul Canacheu, Gojdu s-a considerat mare roman.

Este o istorie tragica, o istorie care ma face sa-l iubesc pe Becali, cu toate ca-mi vine sa-l bat de 2 ori pe zi.

Pentru a vedea ce a fost si cum a fost, sursele sunt multe. Dau un link: http://www.evz.ro/detalii/stiri/moscopole-o-atlantida-pentru-aromanii-rataciti-prin-balcani-857777.html

Poate ne ajuta si dl Caramache.

silviu dumitrescu 28-05-2010 - 21:06

… Seamana cu „stilul betivului” dintr-un jalnic film cu arte martiale.
El aparent nu stie nimic despre nimeni si gafeaza in continuu.
Dar el de fapt transmite mesaje foarte clar tintite catre anumite categorii.
El are aceasta capacitate speciala de a se adresa aparent intamplator unei anumite categorii dar de a transmite mesaje altei categorii.

Si are aceasta capacitate fabuloasa de a da limbi in c.r unor oameni pe care apoi ii face VARZA.
Dar ei sunt fericiti pt ca Presedintele Le-a vorbit !!!

Ca si cum Sfantul Petru s-ar fi coborat pe pamant si le-ar fi spus „A!” !!!

Basescu prin mesajele pe care le transmite insa DIVIZEAZA societatea (adica omenirea din aceasta tara)!!!

Aceasta este evident misiunea unui drac premiant urcat pe pamant.

vlada 29-05-2010 - 16:45

Românii erau pana nu demult vlahi. Iar vlahii sunt urmasii latinofonilor balcanici (latinofonii care au condus imperiul roman incepand cu anul 197 cand guvernatorul Panoniei, Septimius Severus ajunge imparat. Din acest moment pana in anul 615 majoritatea imparatilor sunt militari ilir, din spatiul Panonia-Balcani (adica la sud de Dunare ori dreapta Dunarii).

Românii au migrat la nord de Dunare incepand cu secolul 9. Pana atunci ei ocupau vestul Bacanilor. Actualii aromâni (in general vlahii din Balcani) formeaza populatia originara latinofona a Balcanilor, ramura românilor care a stat pe loc. Vlahii au migrat in mod continuu, pana recent la nord de Dunare.

Sunt aromânii o minoritate diferita de români? In contextul in care secuii si tiganii sunt tratati special, cu bani eruopeni acordati minoritatilor, aromânii in România trebuie tratati la fel, ca o minoritate etnica.

Pribeagul 29-05-2010 - 16:54

#3 … — FORESKIN 24-05-2010 15:58

Attila mergand calare – cu ganduri cuceritoare
Intalni o apa mare…
Oparit la khour – la koaie,
Vrea si el sa faca-o baie…
Intra el in raul mare,
Sa se scalde la picioare..
Cand sa iasa iar la mal,
Poula haine – Poula cal…!!

No !

CINE a fost primu’n ARDEAL ?

(Balada Patriotica )

Adrian D 30-05-2010 - 11:30

E in convalescenta omul… Cica i-au facut transplant de ficat, dar n-au gasit compatibil decat un ficat de babuin.

mircea1965 31-05-2010 - 10:53

e taune el. i s-au transmis infomatii exacte chiar de catre departamentul nominalizat.
Viorica Ianc. Fiul lui Filip era Alexandru, dar nu era grec, pentru simplu motiv ca nici tac-su nu era grec. De aia i se spunea macedoneanul.
Vlada, ori esti ungur ori esti prost. Romanii nu au venit de la sud de Dunare, ci erau SI la sud de Dunare. Cat despre tratarea ca minoritate, poate fi luata in discutie daca sunt de acord aromanii sa dea inapoi tot ce au primit cand au venit in Romania si s-au declarat romanii, adica terenuri (multe) banii (si mai multi, chiar cretinul de Canacheu a luat anii trecuti cateva miliarde ca compensatii pentru schimbul de populatii cu cadrilaterul. Deci, cand trebuie sa primeasca, sunt romani. dupa ce au luat tot ce se putea lua ca romani, vor sa fie minoritate. Raison! Evident ca vorbim de-o mana de descreierati, precum Canacheu, si de ceva mai multi confuzi. e interesant ca nici unul dintre canachei, care tot spunega pe net, nu a spus, macar asa, declarativ:Ok, dom’le, dam inapoi tot ce am primit ca romani (inclusiv cetatenia au primit-o ca atare, intr-o perioada in care era interzis prin constitutie colonizarea cu etnii straine) si ne declaram minoritate. De abia de la o asemenea asertiune incolo se poate discuta onest.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult