Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Hoţi de Valea Jiului. Au furat portomoneul binefacătorului

Hoţi de Valea Jiului. Au furat portomoneul binefacătorului

scris de P.C.R.
5 afisari

De ce doi bărbaţi din oraşul Petrila sunt cercetaţi de poliţie pentru furt?

După ce au furat portmoneul unei persoane care le adusese acasă mai multe jucării pentru cei mici, cu ocazia zilei 1 noiembrie, când în zonă tradiţia impune credincioşilor creştini să facă acte de caritate, nemernicii au fost prinşi cu portofelul binefăcătorului. Din primele cercetări ale Poliţiei Petrila, hoţii au profitat de faptul că victima împărţea jucării copiilor şi au mers la maşina binefăcătorului lor, de unde au furat portmoneul în care se aflau 9.000 de lei. Furtul a fost observat câteva zile mai târziu, păgubitul anunţând Poliţia.
”Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. Poliţiştii au reuşit să recupereze şi portmoneul păgubitului, dar din acesta lipseau deja 1.500 de lei, bani cheltuiţi în numai trei zile de către cei doi indivizi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult