Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Hoţii de fier vechi din Clejani au atacat jandarmii

Hoţii de fier vechi din Clejani au atacat jandarmii

scris de C.F.V.
15 afisari

Jandarmii şi poliţiştii giurgiuveni au fost  atacaţi cu pietre joi seară, după ce doi suspecţi în furtul de fier de la Clejani au fost audiaţi la secţia de poliţie din localitate.

Joi după-amiază, agenţii care asigurau paza unei societăţi comerciale din localitatea Clejani au sesizat jandarmii din Grupa de Supraveghere şi Ordine Publică cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag bucăţi dintr-o conductă de petrol dezafectată.

Doi jandarmi s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că cele sesizate se confirmă, pentru că în zonă erau tăiate mai multe bucăţi din ţeavă, iar un grup de persoane se afla în apropierea locului semnalat.

La vederea jandarmilor, persoanele în cauză au încercat să fugă spre centrul localităţii Clejani.

Jandarmii i-au urmărit, ia racestea au aruncat cu pietre şi obiecte contondente spre jandarmi. Înarmaţi cu furci, coase, topoare şi pietre, cei în cauză au continuat acţiunile violente şi au spart geamul de la portiera stângă spate a autoturismului Jandarmeriei.

Pentru a-i opri unul dintre jandarmi a executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite persoane.

‘Aseară (joi seară – n.r.), cu ocazia audierii a doi suspecţi, în faţa secţiei de poliţie din Clejani s-au adunat aproximativ 25 de persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică şi au aruncat cu pietre spre forţele de ordine. Jandarmii au intervenit prompt pentru restabilirea ordinii publice, grupul de persoane a fost dispersat, iar conflictul a fost aplanat’, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, Nicoleta Pîrvu.

1 comentariu

TOM Cc 05-08-2011 - 21:44

Daca au fost atacati jandarmii de ce nu au tras cateva focuri de arma ca avertisment dupa care in plin ??
1-2 tigani raniti mai grav sau usor nu era paguba-n ciuperci !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult