Acasa Actualitate-InternaInvestigatii HotNews: bunurile Realitatea TV puse sub sechestru

HotNews: bunurile Realitatea TV puse sub sechestru

scris de Ziua Veche
2 afisari

Portalul Hotnews informeaza ca marti in jurul orelor 18:00 inspectorii Agentiei Nationale pentru Administrarea Fiscala au inceput sa inventarieze bunurile Realitatea Media in vederea aplicarii sechestrului. Aceasta masura este una asiguratorie pentru recuperarea unor datorii ale Realitatea Media catre bugetul de stat, calculate de inspectorii ANAF in urma unei inspectii ca fiind de peste 16 milioane de lei. (Vezi aici raportul ANAF).

Presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, Sorin Freciu a confirmat pentru HotNews ca inspectorii ANAF se aflau la sediul societatii, acestia urmand sa realizez si un control inopinat pentru anul 2010. HotNews sustine ca Realitatea Media si-ar fi vandut elicopterul, care fusese achizitionat cu 5 milioane de euro. Pe 3 iunie ANAF a transmis un comunicat de presa in care afirma ca „Avand in vedere faptul ca aspectele constatate intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de evaziune fiscala au fost sesizate organele de urmarire penala”. Realitatea Media a raspuns acuzand un control al ANAF executat in urma unei comenzi politice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult