Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Update-Hrebenciuc, prădat de hoţi

Update-Hrebenciuc, prădat de hoţi

scris de Ștefan Constantinescu
0 afisari

Andrei Hrebenciuc, fiul lui social-democratului Viorel Hrebenciuc, a rămas fără maşină. El a fost prădat, miercuri seara, în timp ce se afla la o sală de sport.

Hotii i-au furat a doua oara masina lui Hrebenciuc jr.

Hotii i-au furat a doua oara masina lui Hrebenciuc jr.

Este pentru a doua oară când Andrei Hrebenciuc rămâne fără maşină, anunţă realitatea.net. În 2009, autoturismul i-a fost furat chiar din faţa casei.

Episodul de atunci a fost asemănător cu furtul maşinii lui Gigi Becali. Ajuns acasă, Andrei Hrebenciuc a coborât din maşină fără să scoată cheile din contact. Voia doar să deschidă poarta şi să intre în curte. În câteva secunde, când s-a întors spre maşina, a observat că un bărbat a urcat la volan şi a demarat în trombă! BMWul seria 6, evaluat la 60.000 de euro, dispăruse în câteva secunde.

Andrei Hrebenciuc se ocupă de afaceri, alături de tatăl său. În paralel, predă economia la ASE. A intrat în atenţia presei pentru relaţia pe care a avut-o cu mezina preşedintelui, Elena Băsescu.

UPDATE – joi, ora 10.00Fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc, şi-a recuperat maşina după ce poliţiştii au găsit-o abandonată pe o stradă din Capitală.

Maşina lui Andrei Hrebenciuc a fost găsită de poliţiştii Secţiei 20, în noaptea de miercuri spre joi, abandonată pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, după ce fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc a sesizat dispariţia autoturismului din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez.
Poliţiştii au demarat cercetări, iar în jurul orei 24.00 un echipaj al Secţiei 20 a văzut maşina abandonată pe o stradă din Sectorul 6, în apropiere de secţia de poliţie.

Anchetatorii încearcă acum să identifice autorii furtului, iar maşina lui Andrei Hrebenciuc este verificată pentru a vedea dacă lipsesc bunuri din ea şi dacă hoţii au lăsat urme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult