Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Iaşi: Crima de la coafor. Un nebun şi-a înjunghiat nevasta

Iaşi: Crima de la coafor. Un nebun şi-a înjunghiat nevasta

scris de A.B.
10 afisari

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost ucisă sâmbătă seara, într-un coafor din cartierul studențesc Tudor Vladimirescu, de către fostul soț, un bărbat în vârstă de 41 de ani, incidentul având loc la câteva zile după ce a fost internată într-un centru de protecție a femeilor abuzate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași, un apel telefonic la serviciul de urgență 112 a anunțat că un bărbat a agresat o femeie în incinta unui coafor. Incidentul s-a produs într-o debara din spatele coaforului, unde angajații își păstrau lucrurile personale.

‘S-a constatat că un bărbat a agresat una dintre angajatele coaforului, care era soția sa. Deși erau mai multe persoane în coafor, conflictul a avut loc exclusiv între cei doi. La scurt tip, femeia a murit din cauza multiplelor răni suferite, iar bărbatul a fost găsit cu răni la nivelul gâtului și abdomenului. El a fost dus de echipajul SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon. Cei doi aveau trei copii, dintre care unul este major’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vâijiac.

Potrivit medicilor, bărbatul figurează printre persoanele care au fost internate la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola.

În luna noiembrie, femeia a depus o plângere la Poliție în care își acuza soțul de agresiune și alte violențe. Ulterior, la o săptămână, sesizarea a fost retrasă. În urmă cu trei zile, sătulă de gelozia și agresiunile soțului, femeia a cerut sprijinul unor specialiști de la un adăpost pentru femeile care sunt victime ale violențelor domestice.

‘Pacientul a fost adus în Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) de echipajul SMURD, cu o plagă înjunghiată în zona abdominală. În timpul intervențiilor de stabilizare, a suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitat și transferat în blocul operator, intervenția chirugicală fiind în curs de desfășurare. Prognosticul nostru este foarte rezervat în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire’, a declarat pentru Agerpres conf.univ.dr Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD Iași.

4 comentarii

Contra 29-12-2013 - 12:58

Nu mai vreau ca acesti criminali sa fie tratati in spitale si apoi sa se mai cheltuiasca si bani publici cu sederea lor in inchisori!
Sa fie lasati sa crape daca si-au ucis sotiile sau copiii si apoi au incercat o sinucidere nereusita!
Exista copii buni si talentati fara posibilitati care merita banii publici! Ei sunt viitorul tarii, nu dezaxatii!

puiu 29-12-2013 - 14:48

reintroduce ti dracului odata pedeapsa cu MOARTEA si banii economisiti sal tineti pe asta 40 de ani in puscarie faceti azile de batrini

Antibasistul 29-12-2013 - 14:55

Nu vrea Basescu, el ar fi primul executat, pentru marele rele ce le-a facut țarii!

salut 29-12-2013 - 21:42

Coaforul incepe sa devina la fel de periculos ca o plimbare prin fasia Gaza. Mai Nulitate, sa nu-l scapi pe Rujatul pe acolo, ca asta se duce sa-si faca carliontii.
Pierdem deodata trei prostalai de forum, tu, Rujatul si Mircea. Plus vreo alte 14 nick-uri…despre care tu nu stii nimic, bineinteles !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult