Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Igaş: Nimeni nu suferă din cauza disponibilizărilor

Igaş: Nimeni nu suferă din cauza disponibilizărilor

scris de M.A.
2 afisari

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a afirmat vineri că nici un cetăţean nu va suferi din cauza disponibilizărilor din minister.

Traian Igas (foto Agerpres)

Traian Igas (foto Agerpres)

Traian Igaş a spus că procesul de reorganizare şi restructurare a Ministerului Administraţiei şi Internelor va fi dus la capăt, moment în care se vor vedea rezultatele, transmite Mediafax.

El a precizat că niciun cetăţean nu va suferi de pe urma acestor schimbări şi că scopul conducerii MAI nu este să creeze un stat cu un grad scăzut de siguranţă publică. Ministrul a subliniat că se urmăreşte, din contră, dinamizarea activităţii poliţiei.

Traian Igaş a mai spus că reorganizarea MAI a început de la Aparatul central şi va continua până la ultima secţie de poliţie, urmând să plece oamenii care nu pot face faţă cerinţelor actuale.

Ministrul a făcut aceste declaraţii după ce lideri ai sindicatelor poliţiştilor şi personalului contractual au susţinut că, în urma unei întâlniri la sediul MAI, s-a stabilit că în jur de 20 la sută din angajaţii de pe teren vor fi disponibilizaţi.

Potrivit lui Traian Igaş, angajaţii din MAI care vor fi disponibilizaţi nu vor primi salarii compensatorii, întrucât situaţia economică nu o permite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult