Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Imagini cu momentul arestării suspectului acuzat de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

UPDATE – Imagini cu momentul arestării suspectului acuzat de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

scris de D.P.
387 Afisari

UPDATE – Bărbatul reținut joi seară ca suspect în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu a fost eliberat. Potrivit polițiștilor din verificări și audieri nu au rezultat „probe indubitabile” care să ducă la instituirea unei măsuri preventive.

„Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă”, anunță IPJ Sibiu.

Unul dintre cei trei suspecți, din cazul de omor de la Sibiu, a fost prins de polițiști, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj, joi seară, 16 noiembrie.  Parchetul Tribunalului Sibiu a confirmat informația.

Laurenţiu Lăcătuşu, unul dintre cei trei suspecţi în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu, a fost prins, joi seară, în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. Informaţia a fost confirmată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, lucrează de ani de zile în construcții. Cel mai mult a muncit in Italia. Bărbatul obișnuia să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el când era la muncă.

Când venea în țară, Laurențiu Lăcătușu  punea gresie, faianță  și zugrăvea. Anchetatorii nu exclud ca, prin meseria pe care o avea, doljeanul să obțină multe informații despre familiile unde lucra și vecinii acestora.

Deși pare greu de crezut, pe data de 28 octombrie a.c., cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit. Nu a plecat în luna de miere cu soția sa. Le-a spus vecinilor că preferă să rămână acasă. „Nu plecăm n luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu„, ar fi spus suspectul în cazul crimei de la Sibiu.

Petrecerea a făcut-o in comuna natală Valea Stanciului. Laurențiu Lăcătușu a jucat box și nu are antecedente penale.  

Parchetul Tribunalului Sibiu a confirmat că a fost prins un suspect, fără să ofere mai multe detalii. Nu este clar în acest moment dacă ceilalți doi suspecți au fugit din țară sau au rămas pe teritoriul României.
După 10 zile de cercetări, anchetatorii au reușit să îi identifice pe atacatorii care au intrat în vila lui Adrian Kreiner, în Sibiu, și l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri în vârstă de 50 de ani. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, despre care exista suspiciunea că au plecat din țară. Unul dintre ei a fost prins în această seară. Tot astăzi, procurorul criminalist a dispus reţinerea unui alt bărbat, în vârstă 44 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, județul Timiş, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de favorizare a infractorului, a transmis și Parchetul Tribunalului Sibiu.

Mai precis, bărbatul de 44 de ani este acuzat că „ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire şi transport, contribuind şi la plecarea din ţară a unuia dintre autori”. În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, cei trei bărbați, care purtau cagule, au intrat în casa lui Adrian Kreiner, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe acesta de mâini și de picioare și l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe. Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital pe 7 noiembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS