Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Imperiul lui George Naghi. Cum se împarte averea patronului Aldis

Imperiul lui George Naghi. Cum se împarte averea patronului Aldis

scris de L.M.
7 afisari

O fată şi un băiat din două căsnicii diferite şi o fiică vitregă. Plus soţia. Multă lume se întreabă cum se împarte averea patronului Aldis, George Naghi.

George Naghi (antena3.ro)

George Naghi (foto: antena3.ro)

Naghi are doi moştenitori “de sânge” din primele două căsătorii: Valentina şi Doru. Soţia sa, Alina, supravieţuitoare a accidentului nautic în care milionarul George Naghi şi-a pierdut viaţa, are o fiică, Gina.

În presa de la Bucureşti, au apărut deja informaţii potrivit cărora averea patronului Aldis va rămâne soţiei şi fiicei vitrege. Mai ales că Gina s-a implicat şi înainte în afacerile familiei.

„Rămâne soţia sa, o femeie deosebită, cu o capacitate managerială la fel de deosebită şi care cred că va continua activitatea. Sper ca unitatea să nu intre în colaps”, susţine Vasile Nedelcu, senator de Călăraşi, citat de realitatea.net.

Cei care l-au cunoscut pe George Naghi spun că Valentina (fiica din prima căsătorie) îşi mai ajuta tatăl în afaceri. În schimb, Doru era împătimit al jocurilor de noroc.

Încă nu se ştie dacă există un testament făcut de patronul Aldis. Dacă nu există, averea se împarte în cote egale: soţia, Alina 50%. Restul se împarte între cei trei copii, scrie si antena3.ro.

Patronul Aldis era unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 28 de milioane de euro, bani câştigaţi, în special, din afaceri cu mezeluri.

George Naghi deţinea patru societăţi comerciale – două fabrici de mezeluri, una care se ocupa de agricultură, o firmă de construcţii care ridica complexuri rezidenţiale, dar avea şi o fermă (peste 2.000 de hectare de teren agricol, oi şi vite).

În Călăraşi, avea un hotel, un restaurant, două vile şi o casă, la ieşirea din localitate, lângă ferma sa. În Mamaia avea o altă vilă, evaluată la peste 600.000 de euro. Milionarul şi-a construit pe malul Dunării şi o pensiune agroturistică în care a investit aproximativ 8 milioane de euro.

Potrivit ANAF, George Naghi avea şi datorii la stat, ca urmare a faptului că nu plătise impozitul pe salarii.

Cititi si Viteza ucide. Vezi cum arată barca lui George Naghi după accident

3 comentarii

TOM Cc 09-08-2011 - 20:38

Si ce mai recupereaza bancile .

Ereticul 09-08-2011 - 22:50

Cotele succesorale sunt: sotul supravietuitor 1/4 din masa succesorala, restul de 3/4 se imparte in mod egal la cati urmasi sunt (daca fiica sotiei nu a fost adoptata de defunct nu are calitate de mostenitor).
Pentru conformitate, verificati legea nr. 319 din 10 iunie 1944 pentru dreptul de mostenire al sotului supravietuitor, art. 1, litera a: „Sotul supravietuitor mosteneste din averea celuilalt sot dupa cum urmeaza:
a) cand vine la sccesiune cu copiii legitimi si recunoscuti sau numai cu unii din ei, ori cu descendentii lor, mosteneste o patrime; (…)”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult