Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Împuşcat, după ce nu a oprit la somaţie

Împuşcat, după ce nu a oprit la somaţie

scris de M.A.
3 afisari

Un tânăr sucevean, în vârstă de 29 de ani, a fost rănit în abdomen, duminică dimineaţă, fiind împuşcat de un echipaj de poliţie care îl urmărea, tânărul refuzând să oprească atât la somaţiile verbale, cât şi după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment.

Pistol (foto Marius Batca)

Împuşcat, după ce nu a oprit la somaţie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Gabriel Panţiru, a declarat duminică, pentru Mediafax, că, în jurul orei 02.15, în zona municipiului Rădăuţi, un echipaj de poliţie a semnalizat şoferului unui autoturism să oprească, dar acesta nu s-a conformat şi poliţiştii au plecat în urmărirea lui pe traseul Marginea-Horodnicul de Sus- Voitinel-Vicovu de Sus, cu trei echipaje. În Vicovu de Sus, drumul a fost blocat de un echipaj de poliţie, iar şoferul urmărit a întors spre Vicovu de Jos, a intrat pe o stradă lăturalnică, iar cele două persoane aflate în maşină au coborât şi au fugit. Poliţiştii au plecat, la rândul lor, pe jos în urmărirea şoferului, iar pentru că era întuneric şi exista riscul să-l piardă pe suspect l-au somat să se oprească, verbal, apoi au tras focuri de avertisment, după care au tras spre suspect, rănindu-l. Panţiru a spus că şoferul, un tânăr în vârstă de 29 ani, a fost rănit în zona abdominală şi este în operaţie la Spitalul Judeţean Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, tânărul rănit este cercetat în două dosare penale pentru conducere fără permis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult