Împuşcături ca-n Vestul sălbatic pe Centura Capitalei | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Împuşcături ca-n Vestul sălbatic pe Centura Capitalei

Împuşcături ca-n Vestul sălbatic pe Centura Capitalei

scris de D.P.
0 afisari

Un bărbat a fost rănit miercuri în judeţul Ilfov, la Popeşti-Leordeni, după un conflict cu împuşcături în trafic produs pe şoseaua de centură a Capitalei, victima fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Conflictul de miercuri din Popeşti-Leordeni, în care un bărbat a fost împuşcat în piept, a avut ca protagonişti membri ai clanurilor Cămatarilor şi Sportivilor, au declarat surse apropiate anchetei.

Miercuri după-amiază, poliţiştii din Ilfov au fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112 cu privire la un conflict cu împuşcături pe şoseaua de Centură a Capitalei. Din primele informaţii scandalul a pornit după o şicană în trafic. Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul rănit a fost împuşcat în torace.

„A fost adus la spital în şoc hemoragic. Are o plagă împuşcată pulmonară, este în sala de operaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica. Doi bărbaţi, care se aflau într-un autoturism cu geamurile sparte, au fost prinşi în apropierea locului în care a avut loc conflictul de pe şoseaua de centură a Capitalei şi duşi la audieri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult