Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Impuscaturi in Portul Constanta

Impuscaturi in Portul Constanta

scris de M.A.
4 afisari

Un om de afaceri egiptean a fost impuscat in cap miercuri dimineata in incinta Portului Constanta.

pistolPotrivit anchetatorilor, intre victima si agresorul ei, cu dubla nationalitate siriana si romana, a izbuncit un scandal , pare-se din cauza unei datorii mai vechi. Ambii deruleaza afaceri cu cherestea prin portul Constanta.

In urma disputei verbale, cetateanul sirian a scos un pistol cu gaze si a tras trei focuri inspre egiptean, ranindu-l in zona capului. La fata locului au ajuns rapid atat echipaje ale Politiei, cat si o ambulanta care a acordat primul ajutor barbatului ranit, dupa care l-a transportat la Spitalul Judetean Constanta, unde a ramas internat. Medicii spun ca viata lui nu este in pericol si ca este posibil sa fie externat in scurt timp.

In ceea ce il priveste pe omul de afaceri romano-sirian, aceste poseda permis de port arma si detinea pistolul in mod legal. El este acum cercetat penal pentru tentativa de omor si uz de arma neletala fara drept.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult