Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incendiu la camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei

Incendiu la camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei

scris de C.S.
387 Afisari

Incendiul care a avut loc luni seara la parterul unei clădiri din strada Boișoara, în București, a afectat camera de corpuri delicte ale Poliției Capitalei.

Se estimează că bunurile depozitate în camera de corpuri delicte „sunt afectate în proporție de peste 50%”, potrivit surselor citate.

Potrivit ISU, pompierii din Bucureşti au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje din strada Boișoara.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifestă în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinaţia de depozitate, în str. Boişoara. Clădirea are formă dreptunghiulară şi acţionăm de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apă din afara obiectivului”, a anunțat luni seară ISU Bucureşti-Ilfov, citat de agenția news.ro.

Nu au existat victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS