Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incendiu la o casă din Centrul vechi al Bucureștiului

Incendiu la o casă din Centrul vechi al Bucureștiului

scris de C.S.
138 Afisari

Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov intervin, sâmbătă seară, în centrul istoric al municipiului Bucureşti, după ce s-a constatat că din acoperişul unui imobil se degajă fum. Primele date arată că nu sunt persoane rănite. Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că a fost limitat accesul persoanelor civile în zona de intervenţie.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit la o clădire din Centrul Vechi al capitalei, de pe strada Șelari nr. 7. Regimul de înălțime al clădirii este de P+1 și pod.

Conform reprezentanților ISU, accesul autospecialelor se realizează cu dificultate din Splaiul Independentei prin str. Șelari și a fost nevoie să se ia măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile in zona de intervenție.

Potrivit datelor furnizate de către echipajele IJJ de la locul evenimentului, în prezent ar fi aproximativ 50 de persoane evacuate. Până la acest moment, nu au fost înregistrate victime.

Suprafața afectată de incendiului nu este cunoscută momentan din cauza degajărilor masive de fum din interiorul mansardei.

Suprafața afectată la nivelul podului și acoperișului este de aproximativ 300 metri pătrați. Podul nu este compartimentat, iar în interior se găsesc depozitate materiale din lemn, mase plastice, transmite ISU.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS