Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incendiu puternic în Centrul Vechi al Capitalei

Incendiu puternic în Centrul Vechi al Capitalei

scris de B.C.R
13 afisari

Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei, mai multe persoane fiind evacuate.

Focul a izbucnit la podul unei clădiri din strada Smârdan, care era folosită ca spaţiu pentru depozitare, iar ulterior s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire. Nu sunt persoane rănite, dar cele aflate în spaţiile spatiile învecinate au fost evacuate.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 9 autospeciale de stingere. De asemenea, intervenţia s-a desfăşurat atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul construcţiilor.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, prezent în Centrul Vechi unde a avut loc un incendiu, a precizat că în acel imobil nu locuieşte nimeni şi este folosit ca depozit, însă dacă sunt familii ce locuiesc în vecinătate şi sunt afectate, vor fi relocate.

„Clădirea nu este locuită, nu ca şi club sau locuinţă, ci doar ca depozit. Nu sunt persoane afectate din cadrul clădirii. (…) În momentul de faţă, Primăria Capitalei, cu domnul viceprimar, şi cu firma de consolidări o sa evalueze starea clădirilor după ce pleacă pompierii, după care familiile afectate, dacă este necesar să fie relocate, vor primi locuinţe de necesitate”, a declarat Speranţa Cliseru, la Antena3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult