Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incendiu violent la mansarda unui bloc din Gura Humorului (video)

Incendiu violent la mansarda unui bloc din Gura Humorului (video)

scris de Șt. C
11 afisari

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, toţi locatarii blocului fiind evacuaţi de către pompieri. În urma incendiului, cinci persoane, între care un copil, s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la spital. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru stingerea incendiului, focul nefiind lichidat în totalitate.

Pompierii suceveni intervin de aproximativ şapte ore pentru stingerea incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Gura Humorului, în noaptea de miercuri spre joi, la ora transmiterii acestei ştiri lucrându-se la lichidarea ultimelor focare.

”E localizat, se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Sub acoperişul de tablă mai sunt elemente din lemn care fumegă. Se decopertează tot”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, miercuri dimineaţă, pentru News.ro.

Potrivit sursei citate, focul a afectat o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi.

Locatarii blocului, care au fost evacuaţi, au înnoptat la rude sau în internatul colegiului ”Alexandru cel Bun”, pus la dispoziţie de către Primărie.

Incendiul a cuprins mansardele a două scări ale blocului.

Incendiu la mansarda unui bloc din Gura Humorului, locatarii fiind evacuaţi 

Un incendiu a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, locatarii blocului fiind evacuaţi de către pompieri care intervin pentru localizarea focului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru News.ro că incendiul a cuprins mansarda locuibilă a unui bloc cu patru etaje din Gura Humorului.

La faţa locului intervin pompierii cu şase autospeciale de stingere şi trei autoscări. De asemenea, în zonă au ajuns şi o ambulanţă SMURD şi două salvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Locatarii blocului au fost evacuaţi de către pompieri care, la ora transmiterii acestei ştiri, intervin pentru localizarea focului.

Găleată a precizat că cinci persoane, între care un copil de patru ani, au fost intoxicate cu fum, însă sunt conştiente şi au fost transportate la spital.

Conform sursei citate, intervenţia este dificilă din cauza faptului că mansarda imobilului este acoperită cu tablă, iar focul se manifestă în interior, pompierii neputând interveni pe sub învelişul de tablă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult