Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Închisoarea CIA la Bucureşti. Vezi cine se bucură

Închisoarea CIA la Bucureşti. Vezi cine se bucură

scris de P.C.R.
3 afisari

Autorul Raportului din 2007 care denunţă existenţa unor închisori secrete ale CIA în Europa, Dick Marty, şi-a exprimat joi satisfacţia în legătură cu difuzarea unor noi informaţii de presă care confirmă susţinerile sale cu privire la România.

Dick Marty

Omul politic şi jurist elveţian, fost raportor al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), şi-a exprimat totodată regretul că ‘adevărul’ nu a fost evidenţiat ‘de autoritatea politică sau judiciară, ci (…) de presă. Nu a existat o anchetă judiciară serioasă în România‘, a subliniat Dick Marty, într-un comunicat dat publicităţii de Consiliul Europei, la Strasbourg, transmite Agerpres. ‘Acum cinci ani, am avansat elemente de probă substanţiale în legătură cu o închisoare secretă în România. Au urmat ani de negări oficiale. Dar dinamica adevărului şi-a urmat calea’, a adăugat fostul raportor al APCE.
În 2007, Dick Marty a publicat un raport în care afirma că Polonia şi România găzduiseră cu ştiinţă centre de detenţie ale CIA între 2003 şi 2005.  România şi-a reînnoit joi dezminţirile, după publicarea unor informaţii de presă ce semnalau că ar fi existat o închisoare a CIA la Bucureşti, în subsolul unei clădiri folosite de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS). ‘Dezminţim în mod categoric speculaţiile presei potrivit cărora acest imobil ar fi găzduit o închisoare a CIA’, a menţionat ORNISS într-un comunicat citat de AFP.

Citeste si Închisoarea CIA din România în sediul ORNISS?

5 comentarii

Roland Catalin Pena 08-12-2011 - 22:43

Urbos, stai sa vezi maine si Opinia:)) Vai viata ta…:))

Andrei 08-12-2011 - 23:45

Vezi cine se bucura …
Pai cine ?
Un IMBECIL ,retardat,perfid acest” DICK ” mic ,care stie ce se apropie si vrea sa puna/indice
(drept tinta ) Romania pe lista unor viitoare atacuri teroriste .
Dupa cum observati sunt diversi indivizi subtiri ce posteaza bazaconii ,ruptii in doua „el e de stinga „,nu roman ….el munceste nu gindeste.

Aolica 09-12-2011 - 11:08

INTREGUL COLECTIV ZIUA (INCLUSIV SOBRU SI CIUCIU) SUNT INVITATI! SE ASIGURA TRANSPORT GRATUIT.

Presedintele Aharon Franco al organizatia Sherut Batei HaSohar de prietenie si colaborare Ziua-Israel asigura gratuit vizitarea Tel Avivului, cu cazare la hotelul Abu Kabir si vizitarea ghidata a locurilor sfinte Telmond langa Netanya, si Megiddo pe langa Haifa.

De asemenea, gratuit masaje krav maga si impachetari cu namol.

Aolica 09-12-2011 - 11:20

Diurna $129 pe zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marius Bâtcă 09-12-2011 - 11:31

@ Aolica
Leh lehizdayen! Tistom tapeh yanaal !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult