Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incident armat la Techirghiol: O femeie a fost împuşcată de soţul ei

Incident armat la Techirghiol: O femeie a fost împuşcată de soţul ei

scris de Stefan Galai
1 afisari

O femeie din Techirghiol a fost împuşcată în cap, miercuri noapte, de soţul ei, fost angajat al MAI, cu un pistol Tokarev calibru 7,62.

(Foto: world.guns.ru)

(Foto: world.guns.ru)

Femeia în vârstă de  62 de ani a fost rănită foarte grav la cap. Bărbatul, un pensionar în vârstă de 64 de ani, le-a declarat anchetatorilor că a împuşcat-o pe femeie accidental, după ce aceasta l-a trezit şi i-a spus că sunt atacaţi de hoţi.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de miercuri spre joi, într-o vilă pe care cei doi soţi şi-o construiesc în Techirghiol, dar care nu a fost încă racordată la apă şi electricitate, iar după ce a realizat ce a făcut bărbatul a sunat imediat la 112, informează Mediafax.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că soţia sa l-a trezit la un moment dat şi i-a spus că a auzit un zgomot afară, iar el a luat un pistol, pe care îl deţinea legal, şi a tras de două ori, unul dintre gloanţe lovind-o pe femeie în zona cranio-cervicală.

Echipajul de la Ambulanţă care a sosit la faţa locului a reuşit să o stabilizeze pe femeie. Aceasta a fost apoi transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

„Se pare că arma, un pistol Tokarev calibru 7,62, era armată, iar când bărbatul a fost trezit din somn, buimac, a luat-o, a vrut să coboare din pat, iar arma s-ar fi putut descărca accidental. Imediat după aceea, el a sunat la 112 şi a chemat Ambulanţa”, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit acestora, bărbatul a fost angajat al MAI ca medic veterinar în Constanţa şi ieşise la pensie de mai mulţi ani.Bărbatul deţinea arma în mod legal, având permis de port-armă. El îşi cumpărase pistolul de aproximativ o lună. În noaptea de miercuri spre joi, când s-a produs incidentul, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, testele indicând o alcoolemie de 0,43 la mie.

O comisie de anchetă coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cercetează cazul şi încearcă să stabilescă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă bărbatul a încercat să-şi omoare soţia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult