Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Incident aviatic. O cursă Tarom s-a întors pe aeroportul Henri Coandă

Incident aviatic. O cursă Tarom s-a întors pe aeroportul Henri Coandă

scris de C.P.
6 afisari

Un avion al companiei Tarom a fost întors din drum după aproximativ 35 de minute de la decolare. Pasagerii avionului, ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid, au fost debarcaţi în aeroport, unde li s-a asigurat asistenţă.

Cursa Tarom de Madrid s-a intors pe aeroportul Henri Coanda

foto: Grup RC

Toţi cei 78 de pasageri au fost debarcaţi în aeroport, după ce cursa TAROM a aterizat, la circa 35 de minute de la decolare, din cauza unei defecţiuni, unde li s-a asigurat asistenţă, în conformitate cu regulamentul şi şi-au continuat călătoria cu o altă aeronavă, care a decolat la ora 12:10.

„Cursa TAROM ROT415, Bucureşti – Madrid, s-a întors în deplină siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la aproximativ 35 de minute de la decolare. Echipajul cursei a raportat apariţia unui zgomot în timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei, pentru a asigura deplina siguranţă a pasagerilor, a decis preventiv întoarcerea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, conform procedurilor standard de siguranţă zbor„, spun reprezentanţii companiei, citaţi de Realitatea.net.

Aeronava de tipul Boeing 737-300 va intra într-o procedură de control amănunţit înainte de a fi reprogramată la zbor.

În anul 2010, compania TAROM a transportat 2.191.317 pasageri, cu 23,66%  mai mult decât în 2009.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult