Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Înmormântaţi. Soţii Gruia se acuzaseră reciproc de lovire

Înmormântaţi. Soţii Gruia se acuzaseră reciproc de lovire

scris de D.P.
2 afisari

Nelu Gruia a depus o plângere la Parchet, pe 9 martie, împotriva soţiei şi a fiicei pentru lovire şi alte violenţe. În urmă cu două săptămâni, şi Carmen Gruia a depus o plângere în care îl acuza pe fostul poliţist de aceleaşi fapte.

Nelu Gruia si sotia (adevarul.ro - realitatea.net)

Nelu Gruia si sotia (foto: adevarul.ro - realitatea.net)

Potrivit anchetatorilor, citaţi de Mediafax, ambii soţi au depus plângeri la poliţie pentru lovire şi alte violenţe.

„Bărbatul (Nelu Gruia) a depus o plângere pe 9 martie prin care o acuza pe fosta soţie şi fiica acesteia de lovituri şi alte violenţe. A adus un certificat medico-legal pentru îngrijiri medicale de patru zile. Dosarul a fost înaintat la poliţie, cele trei persoane fiind audiate. Pe 29 martie, acesta s-a prezentat la poliţie şi a retras plângerea, susţinând că s-a împăcat cu fosta soţie şi fiica sa. Pe 2 aprilie, femeia (Angela Carmen Gruia) a depus plângere, invocând aceleaşi acuzaţii de lovituri şi alte violenţe“, a declarat Jean Uncheşelu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Fostul poliţist Nelu Gruia a fost înmormântat, vineri, la cimitirul „Ungureni” din Craiova, alături de soţia sa, pe care a împuşcat-o în inimă, funeraliile desfăşurându-se în prezenţa a aproximativ 150 de persoane, între care poliţişti, elevi ai femeii, care era profesoară, şi colegi ai acesteia.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia şi director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi a s-a sinucis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult