Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Interlop impuscat in cafenea la Piatra Neamt. Suspectul a fost prins

UPDATE Interlop impuscat in cafenea la Piatra Neamt. Suspectul a fost prins

scris de Ziua Veche
112 afisari

 UPDATE luni 13.42Cristian Chilat, presupusul autor al asasinatului de la Piatra Neamţ, a fost prins, luni după-amiază, de poliţişti.Update 14.35. Gheorghiţă Mararu, afaceristul împuşcat duminică, într-o cafenea, a decedat la spitalul judeţean din Piatra Neamţ. Fratele victimei, împuşcat şi el de atacator se află în stare stabilă.

 Gheorghiţă Mararu, un afacerist controversat din Piatra Neamţ, a fost împuşcat duminică, într-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamţ de un bărbat care se pare că face parte dintr-o grupare interlopă rivală, informează Agerpres.

Potrivit martorilor, victima se afla cu mai mulţi prieteni în cafenea, iar la un moment dat de ea s-a apropiat un bărbat care a scos un pistol şi l-a împuşcat de cinci ori. Din primele cercetări reiese că autorul atentatului este o persoană dintr-o grupare rivală.

Victima, în vârstă de 32 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Neamţ, însă medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire. Echipe complexe de poliţişti îl caută în acest moment pe autorul atacului.

În urmă cu trei ani, un alt personaj al lumii interlope din Piatra Neamţ a fost împuşcat, existând suspiciuni la acea vreme că cel care a comandat atacul este Gheorghiţă Mararu. Tot în urmă cu trei ani, mai multe maşini de lux ale interlopilor din Piatra Neamţ au fost incendiate de persoane necunoscute.

0 comentariu

M_D_L 28-05-2010 - 10:00

O fi facut meditatie fara chiloti pe la Cotroceni. A invatat-o „profesorul” multe smecherii, dar tot proasta a ramas.
Pai daca erau firme de paravan, nu puteau sa plateasca un amarat de impozit forfetar ? Nu acopereau ele niste mari afaceri ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult