Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Internauti, ajutati Interpolul!

Internauti, ajutati Interpolul!

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Interpolul a lansat luni un apel catre utilizatorii de Internet, carora le-a cerut ajutorul pentru localizarea a sute de persoane cautate in intreaga lume, in cadrul unei operatiuni de anvergura, intitulata Infra-Red.


Organizatia Internationala a Politiei Criminalistice (OIPC, cunoscuta si sub numele de Interpol), cu sediul la Lyon (estul Frantei), face apel la trimiterea de informatii la adresa de e-mail fugitive@interpol.int. Organizatia precizeaza, de asemenea, ca este posibila si comunicarea anonima, prin intermediul site-ului www.csiworld.org, informeaza Mediafax. Lansata la 3 mai, aceasta operatiune „vizeaza 450 de fugitivi din intreaga lume”, cautati in 29 de tari, „gasiti vinovati sau suspectati de comiterea unor infractiuni grave”, intre care crime, acte de pedofilie, violuri sau trafic de droguri. De atunci, au fost localizate si arestate peste 100 de persoane, intre care un fost manechin columbian, Angie Sanclemente Valencia, cautata pentru trafic de stupefiante, sau Mouamba Munanga, din Republica Democrata Congo, cautat pentru spalare de bani. Interpolul a difuzat portretele unui numar de 26 de persoane, cerand vigilenta in legatura cu aceste persoane pe site-uri ale retelelor sociale sau pe forumurile de discutii pe Internet.

0 comentariu

Adrian D 22-05-2010 - 08:59

potoleste-te, ca-ti spargi vreo artera! mai catinel, taica, mai catinel! Foloseshte si tu cele trei viteze moldovineshti: inshet, inshetishor, si tiptil.

hasu 22-05-2010 - 08:59

sunt linistit nu-ti fa probleme, mai rau e cu huhu asta, mai e putin si ii pocnesc venele. dar mi s-a urat ca in tara asta la fiecare cinci cuvinte sa apara si „basescu”.

Big Dog 22-05-2010 - 09:04

Firmele la care te referi sunt inregistrate in Rusia, dar apartin unor evrei ex-sovietici, sau sunt pusi la vedere niste rusi, iar in spatele lor sunt mai companii occidentale, cum a fost firma Daewoo, care avea in spate pe General Motors.
Rusia este „racordata” la grupul puterilor coloniale vestice, ca tara furnizoare de materii prime. De cand nu mai reprezinta ceva serios, vesticicii isi fac de cap prin Africa si prin alte parti ale globului.

Adrian D 22-05-2010 - 13:51

Nu sunt genul sa bag strambe. Pur si simplu nu sunt la curent cu originile etnice ale cetatenilor cu pricina.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult