Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ioana Maria Vlas mai sta cel putin doua luni dupa gratii

Ioana Maria Vlas mai sta cel putin doua luni dupa gratii

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Comisia care urma sa propuna eliberarea sa conditionata a Ioanei Maria Vlas a decis amanarea unui verdict in acest caz.

„Comisia a considerat ca persoana respectiva in timpul detentiei nu a constientizat infractiunea pe care a facut-o. Nu a facut niciun fel de declaratie. Nu stim daca va face demersurile pentru contestare. S-au facut dezbateri si s-a ajuns la aceasta concluzie. Comportamentul dansei in inchisoare a fost foarte bun, participa la programele de alfabetizare pentru persoanele care nu stiu sa scrie si sa citeasca. A contat si asta, dar asta a fost decizia Comisiei. in luna mai, Comisia a dat o amanare de sase luni, apoi a decis o reducerea la patru luni, iar acum s-a decis amanarea cu inca doua luni. Dosarul va fi inaintat Judecatoriei Ploiesti, care va decide, Comisia face doar o propunere”, au declarat reprezentantii Comisiei din Penitenciarul Targsor, citati de Realitatea.net.

Vlas a fost condamnata la zece ani de inchisoare in dosarele FNI si FNA, pedeapsa din care a executat peste sase ani. Potrivit legii, detinutii cu varste de peste 55 de ani si care au de executat pedepse de cel mult zece ani pot fi eliberati conditionat dupa ce au ispasit o treime din pedeapsa. Ioana Maria Vlas este incarcerata la Penitenciarul Targsor din iunie 2009, dar a stat in arest preventiv mai bine de cinci ani.

0 comentariu

sergiu 22-06-2010 - 19:23

de cand mama dracu bozgori fac ei ce vor la noi in tara .a!!!!!!!!! am uitat sunt la guvernare si il au cu sprijinul lor politic pe base la mana ca daca nu ar mai fi ar cade base si pdl da da a!!!!!!!!!!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult