Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ionel, Ivan şi Marius, sparţi la icre – 60.000 de grame

Ionel, Ivan şi Marius, sparţi la icre – 60.000 de grame

scris de M.A.
3 afisari

A fost nevoie de doar şase percheziţii la locuinţele a trei persoane din Tulcea. Iar captura a depăşit orice aşteptare: aproximativ 60.000 de grame de icre.

Sparti la icre

Icre

În urma verificărilor efectuate de poliţişti ai serviciilor de investigaţii criminale, ordine publică şi investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Tulcea, împreună poliţişti ai Serviciului de Poliţie Delta Dunării, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au fost efectuate percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni în legătură cu pescuitul şi acvacultura. Poliţiştii au efectuat şase percheziţii domiciliare la G. Ionel, de 39 de ani, Ş. Ivan, de 44 de ani şi B. Marius, de 38 de ani, toţi din Tulcea, descoperind 62,5 kg de icre. Persoanelor în cauză li s-au intocmit dosare penale conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, modificată de Legea nr. 317/2009 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult