Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ipoteză şocantă: Gruia a ucis din cauza fiicei sale

Ipoteză şocantă: Gruia a ucis din cauza fiicei sale

scris de M.A.
3 afisari

Nelu Gruia, fostul poliţist care şi-a ucis soţia şi şi-a împuşcat fiica, a lăsat o scrisoare adresată unor apropiaţi ai familiei. În mesaj, bărbatul a explicat că a recurs la acest gest din cauza fiicei sale, pe care o consideră vinovată de divorţul dintre el şi soţia sa, transmite Antena3.

Nelu Gruia (rtv)

Nelu Gruia (foto: RTV)

Prin intermediul scrisorii, Gruia a rugat o familie din Alba să aibă grijă de băiatul său handicapat. De asemenea, mesajul poate fi considerat şi un testament, întrucât fostul poliţist a specificat că vrea ca toate bunurile sale să-i rămână fiului său, Andrei. Tânărul surdomut de 20 de ani a fost martor la tragedia petrecută miercuri dimineaţă la Craiova. Nelu Gruia şi-a împuşcat soţia şi fiica chiar sub ochii fiului său. Potrivit vecinilor familiei Gruia, conflictul izbucnit în familia lui Ion Gruia a fost provocat de o posibilă relaţie pe care fiica o avea cu o persoană din Elveţia, unde mergea la studii. Cei doi soţi se aflau în proces de divorţ, conflictul dintre ei ar fiind generat de o posibilă relaţie a fiicei lor cu o persoană pe care o cunoscuse în Elveţia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult