Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Italia: Romanca ucisa cu o arbaleta de un criminal in serie

Italia: Romanca ucisa cu o arbaleta de un criminal in serie

scris de Ziua Veche
28 afisari

.Politistii si carabinierii din orasul Udine, regiunea Friuli Venezia Giulia din nord-estul Italiei, au arestat marti un cetatean italian, care a recunoscut ca a ucis doua prostituate, printre care si pe romanca Diana Alexiu, de 23 de ani, data disparuta inca din luna mai, femeile fiind ucise cu o arbaleta de catre criminalul in serie, informeaza agentia Apcom, citata de Agerpres.


Ramon Berloso, in varsta de 35 de ani, din localitatea Gorizia, a fost arestat in flagrant, cu putin timp inainte de a comite a treia crima. Politistii si carabinierii s-au prezentat la o intalnire pe care acesta si-o aranjase cu o alta prostituata, in masina criminalului fiind gasita si arma crimei, o arbaleta de tipul celor folosite in Evul Mediu. Berloso a recunoscut comiterea crimelor, indicandu-le politistilor inclusiv locul unde le-a ingropat pe cele doua femei ucise, sub un viaduct de pe raul Torre. Barbatul mai fusese condamnat in urma cu 17 ani pentru uciderea unui tanar intr-o incaierare, iar recent fusese denuntat de fosta sa sotie pentru hartuire.

Ancheta finalizata de politistii si carabinierii din Udine a demarat in urma disparitiei pe 20 mai a.c. a romancei Diana Alexiu, o frumoasa blonda din Constanta, avand ocupatia de ‘escorta de lux’ de cand se mutase in localitatea Desenzano del Garda de langa Udine. Disparitia ei a fost semnalata autoritatilor judiciare italiene de catre familia din Romania, iar din lipsa de indicii si avand in vedere numarul mare al pistelor pe care politistii trebuiau sa le ia in considerare, cazul a fost mediatizat dupa o luna la emisiunea „Chi l’ha visto” a postului national de televiziune Rai3, foarte populara in Italia si care prezinta pe larg povestile persoanelor disparute.

La cateva zile dupa prezentarea cazului in emisiunea televizata, carabinierii au reusit identificarea masinii Dianei Alexiu, un BMW in valoare de circa 30.000 de euro, care se afla intr-o parcare in localitatea Cervignano del Friuli, in apropierea locului unde femeia a fost ucisa, iar apoi, datorita acestui indiciu, s-a reusit identificarea criminalului.

0 comentariu

alamar 24-05-2010 - 20:39

Colectie de subiecte si articole excelente…

Rubrica buna..
Satira ,sarcasmul,ironia,amnezia selectiva,samburele de adevar(care in multe cazuri este de marimea samburelui de avocado),fac aceasta rubrica o salata sanatoasa…

Despre tovararul Iliescu…ii vad fotografia…zambeste…de fapt pare ca este pe cale sa izbucneasca in ras…

probabil ca cineva tocmai l-a informat ca acum este…lustrat…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult